Žurnalista Michal Hastings, který si nadělal v CIA nepřátele vyšetřováním vrchních vrstev této darebné zpravodajské agentury, byl, jak naznačují dokumenty uniklé přes WikiLeaks, zavražděn CIA při havárii „hacknutého auta“.  Okolnosti kolem smrtelné havárie žurnalisty Michaela Hastingse v roce 2013 jsou hrozivě podobné instrukcím CIA k inscenování tajných vražd pomocí „hacknutých aut“, jak vyplývá z úniků přísně tajných dokumentů přes WikiLeaks. 


Michael Hastings zemřel v roce 2013 poté, co jeho vůz náhle na rovné ulici v Los Angeles zrychlil, vyletěl ze silnice a narazil do stromu a při okamžité explozi ho zabil. 

Hlasitý kritik rozbujelého špehování amerických občanů Obamovou administrativou Hastings se před svou smrtí stal pro CIA trnem v patě, když neohroženě v mainstreamových publikacích vydával odhalující články a hrozil řediteli CIA Johnu Brannanovi ničivým exposé. 

„Odpovídá to kybernetickému útoku na vozidlo“ 

Hastingsova smrt je za podezřelou považována už dlouho, jak kvůli neobvyklé povaze této nehody, tak kvůli načasování jeho smrti. Obavy, že tento žurnalista byl zavražděn, dosáhly svého vrcholu, když expert na boj proti terorismu Richard A. Clarke tuto smrtelnou nehodu popsal jak „odpovídající kybernetickému útoku na vozidlo.“ 

Média mainstreamu však toto tvrzení rychle zavrhla jako konspirační teorii. Představa, že by CIA mohla hacknout vůz a využít jej jako vražednou zbraň pro skrytý atentát na nepřítele byla pro establishment příliš, aby ji zařadila do své zábavy. 

Dnes ale WikiLeaks udělal to, co by měla dělat ona, kdyby fungovala dobře, vypustil surovou hromadu dat vše osvětlujících souborů od  Hlubokého státu, čímž zase jednou předvedl, že nám establishment a média mainstreamu už roky lžou. 

Jedním ze zajímavějších odhalení vypuštěných ve středu z Trezoru 7 je skutečnost, že CIA měla technologii, která jim umožňuje hacknout se do moderních aut, náklaďáků nebo letadel a převzít na dálku řízení, a to čistě s úmyslem zabít cestující tak, aby to vypadalo jako nehoda, k čemuž došlo zhruba v tu doby, kdy byl zabit i Hastings. 

Heavy hlásí: Hastings zemřel ve svém Mercedesu C250 Coupé 18. června 2013, při vysokorychlostní automobilové havárii s požárem poté, co na BuzzFeed publikoval: „Proč Demokraté milují špehování Američanů“. Hastings byl hlasitým kritikem Obamovy administrativy. 

Už hned po jeho smrti řekl bývalý americký národní koordinátor pro bezpečnost, ochranu infrastruktur a proti-terorismus Richard A. Clarce, že Hastingsova havárie odpovídá „kybernetickému útoku na vozidlo.“ 

Clark tehdy řekl Huffington Post: „To, co bylo odhaleno v důsledku určitých universitních výzkumů, je, že je relativně snadné se pro-hackovat do řídícího systému auta a provádět takové věci, jaké způsobí zrychlení, i když řidič zrychlovat nechce, dupnout na brzdu, i když řidič brzdit nechce, vypustit air-bag… Pomocí hackování do auta můžete provést opravdu zkázonosné věci a není to vůbec těžké.“ 

Podle CW6 San Diego tvrdil Hastings, že před tou havárií obdržel hrozbu smrtí od člena McChristal Group týkající se kritické pasáže v jeho knize Operátoři: Divoký a děsivý příběh z vnitřku Americké války v Afghánistánu. The McChrystal Group je poradní firma založená penzionovaným generálem Armády Spojených států generálem Stanley Allen McChrystalem. 

Poslední nasazení McChrystala bylo v Afghánistánu. 




Loading...