Vysoce provokativní “upoutávkové” anti-muslimské video je, jak tvrdí badatelé, prací islamofobních provokatérů Pamely Geller a Roberta Spencera včetně renovované sítě neoconů, kteří jsou odpovědní za nové kolo násilných protestů na Středním východě. Počínaje národem s největší populací muslimů na světě Indonésií až po Afghánistán propukly v pondělí nové protesty. Indonéská policie střílela slzný plyn a rozptylovala u US ambasády v Jakartě demonstranty vodními děly, zatímco v Kábulu v Afghánistánu zaplnily tisíce muslimů ulice a zapalovaly auta a obchody a vrhaly na policii kameny. Protestující se v pondělí rovněž s policií střetli v Pákistánu a na Filipínách.

Pamela Geller je notorickou profesionální islamofobkou a je součástí pro-izraelské sítě neoconů “údajně inspirované US zpravodajskými službami,” jak tvrdí Webster Tarpley.

Minulý týden následně po smrti amerického velvyslance a tří členů jeho personálu v Libyi, protestovali rozzuření muslimové v Asii, Africe a na Středním východě a přinejmenším devět lidí přišlo o život.

V neděli řekl ministr obrany USA Leon Panetta, že i když věří, že násilné reakce na toto video jsou nejspíš za námi, nařídil, aby personál, co není nezbytný, opustil americké diplomatické mise v Súdánu, Tunisku a v Libyi.

V Chartúmu v Súdánu zůstaly v pondělí zavřené německé, kanadské a britské konzulární služby po útocích na areály, kde sídlí německé a britské konzuláty. I přes probíhající protesty v Egyptě se US ambasáda v Káhiře v pondělí vrátila k plnému personálnímu obsazení, jak sděluje ministerstvo zahraničí.

V show Alexe Jonese se v neděli objevil Webster Tarpley, který řekl, že toto video je součástí ambiciózní mezinárodní zpravodajské operace zaměřené na vytvoření Říjnového překvapení určeného k instalaci Mitta Romneye a jeho skvadry neoconů z Bushovy éry do Bílého domu.

„Ti pro-izraelští neoconi z éry Bushe-Cheneyho přilnuli k Romneymu jako ke své hlavní naději, že se opět dostanou k moci,“ napsal Tarpley v neděli pro Infowars.com. Připsal tuto video „upoutávku“ „dobře známé islamofobické síti údajně inspirované US zpravodajskými službami,“ do této sítě patří „Pamela Geller, notorická profesionální islamofobka.“

Co přesně znamená říjnové překvapení a Carterizace Obamy spolu se zajímavým vyprávěním o politické likvidaci presidenta Cartera jeho vlastními tajnými službami viz článek:

Izraelské říjnové překvapení pro Obamu?

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: prisonplanet.com

]]>