Držitel Nobelovy ceny objevil skutečnou příčinu rakoviny. Proč o tom neví váš lékař?

Držitel Nobelovy ceny Dr. Otto H. Warburg, objevil skutečnou příčinu rakoviny, která spočívala v nedostatku kyslíku v těle. Nedostatek kyslíku vede k překyselení organismu, jak zjistil Dr. Warburg. (Foto: Wikimedia)
Rakovinné buňky jsou anaerobní, tedy nedýchají kyslík, nemohou tedy přežít v těle s velkým množstvím kyslíku, který lze najít v alkalickém stavu lidského těla. Všechny normální buňky požadují přítomnost kyslíku – zpravidla bez výjimky. Pokud se buňka zbavuje změrně 35 % kyslíku po dobu 48 hodin, může to znamenat potenciální vznik rakoviny. (Foto: TaC)
Naše strava hraje důležitou roli při udržování správného pH v našem těle. Bilance pH je závislá na rovnováze kyselin a alkalických tekutin v celém těle. Vaše tělo musí být v rovnováze v rámci pH hladiny – na mírně alkalické úrovni s hodnotou 7,365, aby přežilo.
Bohužel se typická americká strava skládá především z toxických kyselinotvorných potravin, plných zpracovaných cukrů, rafinovaných obilovin a geneticky modifikovaných organismů. To vede k nezdravému překyselení organismu. Nevyvážené pH vašeho organismu může způsobit přerušení buněčné aktivity a jejich funkcí. To může dále vést k mnoha vážným zdravotním problémům, jako je rakovina, kardiovaskulární choroby, cukrovka, osteoporóza nebo pálení žáhy.
Pokud budete udržovat vaše tělo v překyseleném stavu po dlouhou dobu, může to výrazně urychlit stárnutí.
Robert O. Young autor Zázrak jménem pH říká, že většina zdravotních potíží vzniká z překyselení organismu. Je to proto, že bakteriím, parazitům, virům i candida se daří v kyselém prostředí. Ale alkalické prostředí neutralizuje bakterie i jiné patogeny.
Proto je udržování pH rovnováhy v těle jedním z nejdůležitějších nástrojů k udržení zdraví.
„Veškerá tak zvaná přirozená úmrtí nejsou nic jiného, než konečná míra zasycenosti těla kyselostí“, řekl George Crile z Clewelandu, jeden z nejuznávanějších chirurgů na světě.
„Nesčetné názvy nemocí nejsou důležité – důležitá je skutečnost, že všechny ty nemoci mají stejnou základní příčinu: přemíru kyselosti v těle.“ – MUDr. Theodore A. Baroody, v knize “Zvyšuj zásaditost nebo zemři” (“Alcalize or Die”).
„Zvýšená kyselost organizmu je příčinou všech degenerativních nemocí. Když dojde k porušení rovnováhy a organizmus začne ukládat kyselost a toxické látky ve vyšší míře, než dokáže vyloučit, pak se objevují nemoci“ – MUDr. Robert O. Young.
Ingredience:
Postup:
Smíchejte vše dohromady. Kyselina okamžitě začne působit se sodou. Až šumění přestane, přidejte ještě asi 240ml filtrované vody.
Vypijte tento roztok najednou, může pomoci neutralizovat vaše kyselé pH prostředí v těle a vytvořit tak alkalické pH. To vám může pomoci také s žaludečními kyselinami a snížením acidózy.
Kyselinotvorné potraviny:
Zásadotvorné potraviny:
Zdroj: livingtraditionally.com, ncbi.gov