Bývalý asistující ředitel FBI, který sloužil za dob prezidentství Billa Clintona, řekl, že Hillary Clinton by měla „zastřelit popravčí četa za zradu.“  James Kallstrom, známý jako vedoucí vyšetřování exploze letu TWA 800 v roce 1996 také řekl, že lidé by museli být „hluší, blbí a slepí,“ kdyby neviděli, že Clintonová je očividně vinna zradou a je pod ochranou hlubokého státu, aby nebyla vyšetřována a obviněna.


Kallstrom v interview s Fox News řekl, že současní agenti FBI „zuří“, jak ti nahoře v této federální agentuře a na ministerstvu spravedlnosti „hází klacky pod nohy“ požadavkům na zahájení seriózního vyšetřování údajného systému úplatků mezi Nadací Clintonů a ministerstvem zahraničí. 

Když se ho ptali, zda si myslí, že Hillary Clinton je pod ochranou operativců stínového Hlubokého státu, tak Kallstrom řekl: 

„Museli byste být hluší, blbí a slepí, abyste to neviděli. Samozřejmě, že právě to se děje. Vždyť se stačí podívat i jen co je ve veřejné doméně. Myslím, že se stačí podívat na ty materiály, co zůstaly na stole. Přísně tajné dokumenty pod kódovými označeními,“ odpověděl Kallstrom. 

„Víte, za starých dobrých časů, by vás za tohle zastřelila popravčí četa. A i dnes byste měli jít na 20, 30 let do báně, takhle to je.“ 




Loading...