Temný znepokojivý hollywoodský sexuální kult, v němž se bohatí a mocní členové upisují krví a prodávají své duše neznámé entitě výměnou za přístup mladičkým sexuálním otrokům, byl odhalen ve stylu dokumentu Široko otevřených očí. Tajná společnost ve stylu lebky se zkříženými hnáty odhalená odvážným investigativním reportérem, který se v masce skrývající identitu vetřel na jejich nedávnou party spolu s Agentkou provokatérkou v sexy prádélku má údajně seznam členů s nejvyšším profilem i s tajnými filmovými nahrávkami jejich úchylných činů, s čímž je později vydíral.


Reportér popsal vstup na tajnou party, kde viděl: „Billa Mahera v moři mladičkých krásek.“ Jedna k němu hned přišla.

„Jsi Lev?“ zeptala se tohoto moderátora „Real Time“ na HBO s očima upřenýma na lví přívěsek na jeho krku.

„Ne, pověsili na mě tuhle blbost, protože jsem člen,“ opověděl, poplácávajíc zadek své společnice, mladé krásky v kratičkých kožených šatečkách.

NYPost hlásí:

Kolem nás dav ženušek, převážně modelek, mladých profesionálek, hereček a asistentek naparujících se k potěšení starších v kvádrech oděných mužských hostů pro ně v luxusním prádélku. Jedna z asi 20 blondýnek plazících se po koberci na podlaze na sobě měla rudou stuhu a na obličeji masku s koženým prasečím rypákem a ušima.

Jiné z těch mladičkých krasavic na sobě měly kovové delikatesy s černými štítky s nápisem „zakousni se do mě,“ nebo, „sáhni si na mě“ umístěné na dekoltu, zatímco jiné držely stříbrné podnosy s jednohubkami. Chlap, co si říkal „Králíček“ měl černou koženou masku a králičí uši, přičemž předváděl různé japonské techniky svazování na rozdrážděné ženě sedící v plyšovém zlatě zbarveném křesle.

Elita se to už ani nepokouší skrývat

Jsme na Snctm, exkluzivní měsíční sexuální party pořádaném v Los Angeles a příležitostně i v New Yorku, kde se bohatí, mocní a potěšení hledající oddávají svým nejpotrhlejším fantaziím.

Tyto party jsou ideovým dítětem Damona Lawnera, 45 letého rozvedeného otce dvou dětí. Lawner Snctm založil v únoru 2013 poté, co strávil roky pořádáním zábavných podniků, nikoliv však erotických, pro smetánku na Bali. Teď ale řídí sexuální party na plný úvazek. Dnešní podnik je intimní shromáždění pro 99 lidí a doplněné dvěma představeními sexuální trojice naživo a show se sexy polykáním ohně.

Pro erotickou elitu je roční členství třídy Dominus za 75 000 $, do čehož patří přístup na všechny party a librový stříbrný řetěz na krk se lvím přívěskem pro přístup do soukromých místností na party a k Lawnerově síti sexuálně expertního personálu. Tento vysoký druh členství se v současnosti omezuje na jen 11 mužů a jednu ženu z řad lidí počínaje muzikanty, co zvítězili v Grammy, až po úspěšné podnikatele, říká Lawner.

„Někteří jsou ženatí, co si jen chtějí dopřát trochu lepšího potěšení… A takovouto nabídku nemají nikde jinde,“ říká Lawner.

Přísaha krví

Členové třídy Dominus podepisují „krvavou přísahu“, k níž patří krví podepsaný vstupní dokument – ale Lawner nezacházel do podrobností.

„To je všechno, co k tomu mohu říci,“ říká. „To je iniciace do této společnosti.“

Mobilní telefony jsou zakázané a kontrolují se u dveří. Všechny party jsou jako maškarní a ač se na vstupu masky požadují, uvnitř je mnozí odkládají. Muži jsou v kvádrech, ženy buď v sexy prádélku, nebo v koktejlových šatečkách.

Ať jsou ty party jakkoliv exkluzivní, laděno je to tu kamarádsky a není tu žádné to hollywoodské předstírání. Návštěvníci jsou otevření a touží pokecat si, vzájemně flirtovat a daleko více.




Loading...