Ač Sovětský svaz oficiálně skončil v roce 1991, aparátčíci pracující ve jménu evropské “integrace” používají i komunistický srp a kladivo z kabátů ozbrojenců organizovaných masových vražd. „Po tři generace znamenal tento odznak Sovětské revoluce chudobu, otroctví, mučení a smrt,“ píše Daniel Hannan. „Je to zbožnění čekistických čepiček, které přicházely v noci. Je to otevření skříně s propagandistickými filmy, které skrývaly hlad. Je to inzerování lidových soudů, kde byly oběti čistek odsuzovány v teatrálně ukázkových procesech. Je to mávání vlaječkou převýchovných táborů a gulagů. Pro stovky milionů Evropanů to byl i symbol cizí okupace. Maďarsko, Litva a Moldávie jeho používání zakázaly a různé bývalé komunistické země chtějí, aby se s ním zacházelo stejným způsobem jako s insigniemi nacismu.“

Symbol německého fašismu svastika v tomto návrhu ale ovšem chybí. Kdyby ale byli vládci EU poctiví, tak by ho sem zahrnuli také. Ve skutečnosti by ona měla nahradit ten komunistický srp a kladivo jako dominantní symbol této reklamy.

Jak odhalila zpráva z Rudého domu, nacisté plánovali Čtvrtou říši, jelikož Třetí říše se jim hroutila. „Třetí říše byla vojensky poražena, ale bankéři, průmyslníci a úředníci z nacistické éry se přerodili na demokraty nejdříve prosperující v západním Německu. A ti pracovali pro novou věc: Evropskou ekonomickou a politickou integraci, napsal Adam Lebor.

Podrobně jsou rozepsány plány na Čtvrtou říši sahající až ke kořenům v poraženém Německu rozvedeny v tomto článku z počátku letošního roku: https://ac24.cz/zpravy-ze-sveta/249

Paul Joseph Watson Lebora v roce 2009 citoval. „Lebor odhaluje, jak objevil zprávu amerického vojenského zpravodajství EW-Pa 128, rovněž známou jako zpráva z Rudého domu, která rozvádí, jak se 10. října 1944 vrcholní nacisté tajně sešli v Hotelu Maison Rouge ve Strasbourgu, a jelikož věděli, že Německo je na pokraji vojenské porážky, tak konspirovali za vytvoření Čtvrté říše – pan-evropského ekonomického impéria spočívajícího na společném evropském trhu,“ píše Watson.

O desetiletí později bývalý důstojní SS princ Barnhard z Holandska shromažďuje „budoucí diktátory Evropy“ v hotelu Bilderberg v Oosterbeeku v Holandsku. Do roku 1955 už stihli spiknutí za Evropskou unii a společnou evropskou měnu – tj. téměř čtyřicet let před Maastrichtskou dohodu z roku 1992.

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: prisonplanet.com

]]>