Lidé za YouTube kanálem BPEarthWatch odhalili obrovský objekt, který není meteor, jenž 2. prosince vstoupil do zemské atmosféry. BPEarchWatch monitoruje radarová data o přilétajících meteorech a pak o nich uvádí fakta a až dosud odváděli vynikající práci. …


Na tomto videu operátor tohoto kanálu vysvětluje, že když nějaké objekty nebo meteory vstupují do svrchní atmosféry Země, tak mají určité signatury, které se dají elektronicky zachytit vysílacími a přijímacími systémy VHF radiových frekvencí.

Zamaskovaná kosmická loď?

Ten systém pak odráží signál od ionosféry Země a přitom lze identifikovat ionizační stopu takového přilétajícího objektu, a to pak lze převést do zpracovatelných dat. BPEartch Watch řekla, že signál, který zachytili 2. prosince, nevykazoval signál Sporadi E, což je falešný signál, který lze zachytil jen v letních měsících.

Říkají, že to, co viděli, je čímsi velice odlišným a bylo to velice obrovské a přilétalo to neobyčejně pomalu. Operátor tohoto kanálu řekl, že to bylo cosi, co by šlo klasifikovat jako normální, ale není jasné, co to je. Uchýlili se k tvrzení, že v tom nebyly žádné meteory, kdy to bylo tak ohromné a přilétalo to na Zemi se signálem, který pak trval hrozně dlouho.

Proběhly určité rozpravy o skutečnosti, že ten odraz zachycený radarem by mohl být od nějaké odpálené rakety nebo to možná bylo UFO. Video níže vám umožní slyšet, jak to radarové echo zní, a jaký je ten frekvenční šum, který někdy pokračuje. Graf ukazuje vrcholy na zvukové frekvenci poskakující nahoru a dolů.