Bývalý urguguayský prezident Jose „Pepe“ Mujica, známý jako nejskromnější prezident světa, naléhal na veřejnost celého světa, aby odmítla politiky rozvracení George Sorose a naléhal na politiky, aby tohoto globalistického miliardáře dali na černou listinu. Mujica často popisovaný jako „nejchudší prezident světa“ kvůli svému odhodlání žít jako normální člověk odešel z úřadu do důchodu v roce 2015, když po sobě zanechal stabilní ekonomiku a míru schvalování veřejností na 70 procentech – což v tak turbulentním regionu není zrovna malý úspěch.


Když se Mujicy ptali, jakou radu by dal politikům a světovým vůdcům, tak řekl, že by jim poradil, aby „žili jako většina“, aby tak zůstali ve styku s reálnými problémy, které lidé mají, a aby odmítli globalistickou vizi George Sorose.

„V Sorosově vizi není žádná budoucnost, žádná budoucnost, ve které by stálo za to tak jako tak žít,“ radil tento bývalý prezident.

Mujica i poté, co byl zvolen do nejvyššího úřadu v zemi, nadále žil prostý život a věnoval každý měsíc 90 procent svého prezidentského platu na charitu. Mujicův příklad je v příkrém kontrastu se Spojenými státy, kde politici včetně průměrných poslanců Kongresu berou před 1 milion dolarů a kdy bývalý ředitel FBI Comey bral 11 milionů, a kde mají korporace, pokud jde o přispívání na politické kampaně, skoro ta samá práva jako jednotlivci.

Uruguayský Jose Mujica dorazil k volebnímu středisku ve svém milovaném Volkswagenu Brouku. Tomuto bývalému prezidentovi za jeho ikonické auto nabídli 1 milion $, což jsou peníze, o kterých řekl, že je dá na charitu.

„Červený koberec pro lidi, kteří hrají tuhle hru,“ řekl Mujica napodobující hráče na flétnu. „Všechny tyhle věci jsou feudální přežitky. A tenhle personál, co obklopuje prezidenta je něco jako někdejší dvůr.“

Mujica vysvětlil, že nemá nic proti bohatým lidem jako takovým, ale že si nemyslí, že při zastupování zájmů většiny odvedou lidé, kteří jsou bohatí, dobrou práci.

Tento bývalý uruguayský vůdce v interview s CNN en Español kritizoval světové vůdce, že opravdu nereprezentují lidi.




Loading...