Skupina výzkumníků UFO vydala video, které ukazuje záhadný objekt, který proletěl před měsícem, o němž tvrdí, že poskytuje důkaz mimozemského života. YouTube kanál UFO-logů SecureTeam10 získal video středovýchodní observatoře v Omán a minulý týden jej zveřejnil. Collective-evolution.com píše:

SecureTeam10 je skupina expertů na UFO, kteří vyhledávají klipy, zkoumají záznamy a svá zjištění předkládají natěšeným diváků on-line. Na tomto videu prezentátoři zaujímají objektivní postoj vysvětlující, že mnoho lidí už on-line spekulovalo, že tento objekt by skutečně mohl být nějakou ET-technologií, ale také lidmi zhotoveným korábem či jde jen o meteor.

Prezentátor uvádí, že objekt, jak to vypadá, během průletu kolem měsíce, uvolňuje nějaký druh kouře. Avšak poskytuje i záznam k porovnání, jak to vypadá, když kolem měsíce prolétá komerční letadlo, a to zjevně vypadá úplně jinak.

Vlastník SecureTeam10 Tyler Glockner řekl: „Všimněte si, že přes předek toho krásného průletu kolem měsíce je tady něco na způsob vedlejších pruhů, o čem můžu jen těžko říci, že by to bylo letadlo nebo jakýkoliv druh letounu.“