Diváci arabských televizí reagovali rozesmátými emotikony a palci nahoru. Objevil se jasný důkaz muslimských oslav včerejšího teroristického útoku islamisty v Londýně, což zase jednou rozbilo tu levicovou povídačku, že islám je „náboženstvím míru.“  Snímky obrazovek z arabské France 24 u živých video streamů ukazují, že muslimští diváci na to řádění reagovali smajlíky a vztyčenými palci.


Navíc komentáře pod těmito video-přenosy včetně jednotlivých poznámek typu „Bože, zatrať ty nevěřící,“ a „právě takto fungují Alláhovi osamělí vlci.“ 

Tweet: 

  • Milí přívrženci  #NotAllMuslims– vysvětlete mi prosím, proč ti obyčejní muslimové dnes ten londýnský útok oslavují? https://t.co/ONvhT6n1Ev pic.twitter.com/qMD9MyvOLB 
  • — Paul Joseph Watson (@PrisonPlanet) March 23, 2017 

Také diváci anglické Al Jazeery u živých video-přenosů na útoky reagovali převážně rozesmátými emotikony a zdviženými palci. Na snímku obrazovky níže jen dva z 26 reagujících ukazují smutné nebo rozhněvané tváře. 

Tweet: 

  • Diváci Al Jazeera zjevně reagují na londýnský teroristický útok s radostí pic.twitter.com/noJXk760ll 
  • — Breaking911 (@Breaking911) March 22, 2017 

Aldo Sterone, který sledoval souběžně živý přenos, to okomentoval: „Dívám se na Al Jazeera live. Nevěřili byste počtu těch lajků, „dobrá práce,“ a „Alláhu akbar.“ 

Tweet: 

  • I am watching al Jazeera live. You wouldn't believe the number of likes, "well done" and "allah akbar" #terrorism pic.twitter.com/Bjr9Wn3BDM 
  • — Aldo Sterone (@AldoSterone111) March 22, 2017 

Také četní anglicky mluvící svými komentáři vyjadřovali šok nad tím, jak se ten útok oslavuje. 

Na Facebooku se navíc objevil příspěvek britského vězeňského dozorce, který uvádí: „Včera nám muslimové na jednotce nad zprávami o těchto útocích jásali a provolávali slávu,“ a také se zmiňoval, jak když si na to stěžoval, tak skoro přišel o práci. 

Tweet: 

  • Tohle se děje po každém útoku a pokaždé to média nazývají “konspirační teorií”. pic.twitter.com/XvqrBFQ5aa 
  • — Paul Joseph Watson (@PrisonPlanet) March 23, 2017 

O britských vězeních je známo, že jsou to pro islamistické teroristy náborová střediska a muslimové jsou v britských vězeních značně nad-proporcionálně zastoupeni stejně jako téměř v každé další evropské zemi.  

To ovšem neznamená, že by všichni muslimové tento teroristický útok oslavovali a nepochybně ho většina z nich odsuzuje. 

Avšak ta představa, že obyčejný, tzv. „umírněný muslim“ u levicového establishmentu vyvolává děs, protože jim to boří jejich nauku, že islám je „náboženství míru“ a že terorismus podporuje jen nepatrná menšina muslimů. 

Ve skutečnosti průzkumy jak muslimů žijících na Středním východě, tak za Západě ukazují alarmující míru podpory pro násilný džihád. 

Nedávný průzkum mladých muslimů ve Francii zjistil, že třetina sympatizuje s násilím k prosazování jejich ideologie, což je samotná definice terorismu. 




Loading...