Lord Jacob Rothschild v informační bombě mezi zprávami z minulého měsíce přiznal, že jeho naděje vkládané do Nového světového řádu (New World Order) nejdou podle plánu.  Podle závěrečné zprávy RIT Capital Partners za rok 2016 od této společnosti i přes krátkodobé zisky z dlouhodobé perspektivy budou impériem Rothschildů, a tudíž i celou planetou, cloumat finanční turbulence.


Rothschild varoval akcionáře:

„Tentokrát je to o vypuknutí nejistoty… Před námi by dost dobře mohlo být období, kdy vyhýbání se riziku bude mít stejně vysokou prioritu, jako dosahování zisků.“ 

Thefreethoughtproject.com hlásí

Slova, která si tento investiční bankéř zvolil pro „období“, v němž se svět nachází, zjevně oznamují nadcházející propad ziskovosti, i když tento fond v uplynulých pěti letech realizoval více než 1 miliardu Eur zisku.“ 

Podle této zprávy nasměroval Rothschil se svou velice mocnou rodinou realizaci svých zájmů do uchování svých aktiv. „RIT Capital Partners plc je investiční společnost zapsaná na Londýské Burze (London Stock Exchange). Její čistá aktiva od zapsání v roce 1988 vzrostla z 280 milionů £ při zapsání v roce 1988 na více než 2,7 miliardy £ dnes. A právě RIT Lord Rothschild předsedá, když jeho rodina si v něm udržuje významné držby,“ odhaluje toto vydání.  

Jestli se tento fond, jehož hodnota je zatím nejvýše ze všech dob, náhle propadne, tak ten propad s sebou vezme značnou část bohatství, kterému se Rotchildova rodina těší. Avšak jakýkoliv takový propad pro rodinu Rothschildů přijde těžko jako překvapení, když ta údajně kontroluje většinu světového bohatství, a má, jak mnozí konstatují, prsty téměř ve všech světových bankovních institucích, včetně amerických Federálních rezerv. 




Loading...