„Každý by měl vědět, že výzkumy o rakovině jsou podvodné, a že se ta nejdůležitější výzkumná centra zodpovídají těm, kteří je podporují.“

Nadcházející výrok pochází z úst Linuse Paulinga, Ph.D. (1901 – 1994), dvojnásobného držitele Nobelovy ceny za chemii, jenž je považován za jednoho z nejdůležitějších osobností vědy vůbec. Je jedním ze zakladatelů kvantové chemie a molekulární biologie a také je známým mírovým aktivistou.

Dr.Pauling nebyl sám, kdo se k těmto výzkumům vyjádřil. Dr. Marcia Angell, fyzik a šéfredaktor New England Medical Journal:

„Jednoduše bychom neměli věřit tomu, co publikuje klinický výzkum nebo dokonce i doktorské příručky. I když se mi to nelíbí, je tomu tak. Tohoto závěru jsem došel po své dvě dekády dlouhé praxi šéfredaktora.“

Dalším zajímavým faktem je, že peníze určené na výzkum rakoviny jdou zejména na výzkum na zvířatech, což se ukázalo jako zbytečné, jak řekl Dr. Irwin Bross, bývalý ředitel Sloan-Kettering Cancer Research Institute:

„Neužitečnost výzkumu na zvířatech je dobře známá. Jako příklad uvedu objev chemoterapie, která je přehnaně oslavována, i když byla drtivá většina výsledků zkoumaná na zvířatech. Samozřejmě, že chvála pochází od lidí, kteří za tento výzkum dostali zaplaceno.“

Dnes je léčba nemocí a chorob korporátním businessem. Jde o neskutečně výnosný průmysl, ve kterém už nejde o zdraví pacienta.

Další výrok, který se týká tématu, byl vyřčen Dr. Deanem Burkem, americkým biochemikem a bývalým pracovníkem National Cancer Institute:

„Pokud máte moc, nemusíte říkat pravdu. Tato rovnice platí už po celou řadu generací a využívá jí spousta lidí, kteří mají moc a administrativní pozici.“

Dr. Burk se rovněž vyjádřil k fluoridu:

„Fluorid způsobuje rakovinu více než jakákoli jiná chemikálie. A důkaz pro to existuje už více než 50 let.“

V dubnu 2015 Richard Horton, šéfredaktor Lancet, nejdůležitějšího britského lékařského deníku, prohlásil:

„Možná i celá polovina vědecké literatury je nepravdivá. Věda se otočila k té špatné straně.“

V r. 2009 uveřejnila Michiganská univerzita analýzu uveřejněných studiích o rakovině a objevila celou řadu uměle vytvořených výsledků, které byly ve střetu zájmů. Oficiální výsledky se hodily do noty farmaceutickým společnostem. Koneckonců většina výzkumu je přímo financována právě jimi.

Veškeré informace, které jsou potřebné k odhalení této nepravdy, existují. A většina z nich pochází od lidí, kteří v těchto hrách byli přímo zahrnuti.

Všechno tohle, co se děje, se dá připisovat korporátnímu systému, ve kterém dnes žijeme. Obrovské korporace vlastní jen malá hrstka „elity“ a tito lidé mají kontrolu nad planetou a jejími zdroji.

Čím dál tím více lidí však už naštěstí začalo hledat alternativní způsoby léčby jako konopný olej v kombinaci s raw dietou, nejrůznější super potraviny apod. Také předchází rakovině vyhýbáním se nebezpečným látkám, jako jsou pesticidy, GMO, ingredience celé řady kosmetických produktů, nezdravé jídlo atd.

Myslíme si, že když dáme peníze na charitu, problém se vyřeší, ale tak to není, musíme začít sami u sebe.