Král Karel byl vyzván, aby promluvil k národu a „uklidnil obavy“, pokud budou zveřejněny důkazy potvrzující život mimo Zemi. (Foto: Flickr)

Britský akademik profesor Simon Holland, který spolupracuje s NASA na různých projektech, nedávno naznačil, že vědci ze skupiny Breakthrough Listen Marka Zuckerberga analyzují data a chystají se učinit prohlášení o tom, že v Galaxii našli důkazy o „nelidské mimozemské inteligenci“, a proto režisér filmu „Král UFO“ Mark Christopher Lee vyzval panovníka, aby v případě jakéhokoli oficiálního prohlášení urychleně jednal.

Řekl: „Jsme doslova týdny od největšího objevu všech dob. Pokud máme důkazy o inteligentní vyspělé civilizaci v naší galaxii, pak už nejsme sami, může dojít ke kontaktu a pak bude třeba řešit důležité otázky.

„Vzhledem k prezidentským volbám v USA může být přední světová supervelmoc příliš rozptýlená na to, aby se tím řádně zabývala. Vyzývám našeho krále a našeho premiéra Keira Starmera, aby vystoupili a pomohli lidstvu vypořádat se s tímto hlubokým okamžikem.

„Král Karel je důležitou postavou ve světě, je sjednocující osobností, která chce být ochráncem všech vyznání. Pokud dojde ke kontaktu s jinou civilizací v naší galaxii, vyvolá to důležité duchovní a filozofické otázky.“

„Král bude muset promluvit k národu v královské řeči, aby uklidnil naše obavy a uklidnil své občany.“

Mark – jehož film zkoumá vazby královské rodiny na UFO a paranormální jevy – již dříve hovořil se Sethem Shostakem, hlavním astronomem SETI (Search For Extra Terrestrial Intelligence), který již více než 40 let pátrá v naší galaxii po známkách života, a tento odborník se domnívá, že jakýkoli objev by měl obrovský dopad.

Shostak v Markově filmu „Bůh versus mimozemšťané“ říká: „Bude to jako Kolumbovo objevení nového světa. Inteligentní vyspělejší civilizace může přinést své vlastní bohy, náboženství a víru a vnutit nám je. Nebo nemusí mít vůbec žádné. V každém případě to může být něco jako obrácený kolonialismus.“

Profesor Holland nedávno vysvětlil, že Breakthrough Listen našel důkazy o mimozemském životě „před několika lety“, ale stále více se blíží k oznámení.

Pro deník Daily Mirror řekl: „Našli jsme v naší galaxii nelidskou mimozemskou inteligenci a lidé o tom nevědí…“.

„Důkazy o nelidském technologickém podpisu našli před několika lety pomocí dalekohledu Parkes v Austrálii.“

Film „Král UFO“ je nyní k dispozici na Amazon Prime Video.

Zdroj: news.yahoo.com