Někdy se člověk musí divit, co mají globalisté za lubem. Bombastická zpráva agentury Bloomberg ze začátku tohoto měsíce odhalila, že laboratorně pěstované maso, které silně podporuje Bill Gates, má rakovinné buňky. (Foto: Flickr)
Čtete správně. Při konzumaci falešného masa požíráte oslavované rakovinné nádory.
Joe Fassler, autor článku, odhalil, že aby společnosti vyrábějící laboratorně pěstované maso mohly produkovat tzv. kultivované maso, využívají tzv. nesmrtelné buňky. Tyto buňky jsou v některých případech plně rakovinné.
Velkou hvězdičkou je, že normální masné buňky se nedělí jen tak donekonečna. Aby buněčné kultury rostly dostatečně rychle na to, aby mohly pohánět podnik, používá několik společností, včetně velké trojky, v tichosti tzv. nesmrtelné buňky, které většina lidí nikdy záměrně nejedla. Nesmrtelné buňky jsou základem lékařského výzkumu, ale technicky vzato jsou předrakovinné a v některých případech mohou být plně rakovinné.
Navzdory tomu přední vědci tvrdí, že rakovinu nemůžete dostat, když jíte umělé maso.
Kdybychom chtěli, mohli bychom jíst zhoubné kuřecí nádory po kýblech. „Je v podstatě nemožné, aby se buňka jednoho druhu uchytila v tkáních jiného druhu,“ říká doktor Robert Weinberg. „Takže i kdybychom vzali vysoce zhoubné buňky z krávy a vypili je, nevím, v čem by byl problém.“
Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA), jak již dříve informoval server Gateway Pundit, také v listopadu tvrdil, že laboratorní maso je bezpečné k jídlu.
Problém s tímto předpokladem podle National Pulse spočívá v tom, že tyto „nesmrtelné buněčné linie“ se množí věčně, stejně jako rakovina. To znamená, že jsou ve skutečnosti rakovinou.
Tyto buněčné linie byly použity ve vědeckém výzkumu, ale nikdy předtím k výrobě potravin. Tvrzení vědců, že rakovinné buňky v laboratorně vypěstovaném mase nemohou způsobit rakovinu, se tedy nezakládají právě na faktických informacích.
Nesmíme také zapomenout na to, co se stalo během pandemie COVID-19, kdy odborníci na mnoha místech lhali a miliony pracovníků to stálo práci a dokonce i život. Důvěřovat jim v otázkách zdraví může být sporné.
Rakovina není jediným potenciálním nebezpečím plynoucím z konzumace falešného masa. Fond na ochranu zdraví dětí v září informoval o studii společnosti Impossible Foods, která prokázala, že u potkanů došlo k vážným komplikacím, jako je nevysvětlitelný přírůstek hmotnosti a anémie.
V roce 2019 požádala výrobní společnost Impossible Foods o povolení uvádět hamburger na trh v EU a ve Velké Británii.
Výsledky studie krmení potkanů, kterou si společnost Impossible Foods nechala vypracovat ve spolupráci se společností SLH, však naznačují, že hamburger nemusí být bezpečný.
SLH je látka, která dodává hamburgeru masovou chuť a způsobuje, že při krájení vypadá jako maso. Americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) se nejprve odmítl podepsat pod bezpečnost SLH, když se na něj společnost poprvé obrátila.
Výsledky studie krmení krys naznačují, že obavy úřadu byly oprávněné. U potkanů krmených geneticky modifikovanými kvasinkami SLH se objevily nevysvětlitelné změny v přírůstku hmotnosti, změny v krvi, které mohou naznačovat vznik zánětu nebo onemocnění ledvin, a možné příznaky anémie.
Zdroj: thegatewaypundit.com