Auditora NATO, který odhalil důkazy, že Západní vlády financují ISIS, našli v Belgii zavražděného. Šéf-auditor NATO Yves Chandelo byl nalezen mrtev ve městě Andenne v belgických Ardenách. Našli ho se zbraní v pravé ruce, takže to vypadalo jako pokus o sebevraždu. Rodinní příslušníci však na úřady naléhají, aby to vyšetřovali jako vraždu, a říkají, že Yves si v týdnu před smrtí stěžoval na výhrůžné telefonáty, a poukazují i na to, že byl levák, a tak by pravou ruku ke střelbě zbraní nepoužil.

Podle policejní zprávy byla zbraň použitá k zabití Yvese neregistrovaná, i přes skutečnost, že na své jméno měl zaregistrované tři zbraně.

Pravdareport.com hlásí:

Tělo bylo nalezeno 140 km od jeho pracoviště a 100 km od města Lens, kde bydlel.

Na jméno tohoto 60letého zavražděného činitele byly registrovány tři jednotky střelných zbraní. U těla však našli zbraň neregistrovanou.

Chandelon se zabýval zvláště problematikou boje proti financování terorismu.

Podle médií v poslední době mluvil o tom, že dostává divné telefonáty. Vyšetřování pokračovalo, ale bylo odloženo jako nevyřešeno – jak bývá zvykem.

Jak hlásila Pravda.Ru, rozpočet NATO v poslední době roste. Poslední nárůst byl o 26 miliard dolarů na 918 miliard dolarů. A média v USA se diví, na co to NATO potřebuje.

Zdroj: wire.com