Ředitel dallaské Rady pro americko-islámské vztahy (CAIR) Mustafa Carroll pronesl během muslimského shromáždění v Texasu v Austinu překvapivé a šokující prohlášení. Řekl: „Pokud jsme praktikující muslimové, tak jsme nad zákony této země.“ Pevně věří, že poselství Koránu je nadřazené ústavě Spojených států. Toto prohlášení by mohlo být pro většinu občanů Spojených států šokující, pokud nemají už nějakou povědomost, kdo to ta CAIR opravdu je.

CAIR  je největší národní organizace ochránců muslimských občanských svobod. Jejich ústředí je ve Washingtonu D.C. Využívá lobbyismu, médií a akčního probouzení uvědomění k posilování pozitivního vnímání islámu v Americe, a to v době, kdy v jiné části světa radikální muslimové (ISIS) během recitování Koránu přibíjí ve jménu Alláha děti ke křížům (i když pozor, Obamova administrativa si zakazuje používání termínu ‚radikální islám‘ z obav, aby neurazila běžné muslimy).

V roce 2007 soudní proces s Nadaci Svaté země shledal charitu Nadace Svaté země vinnou z přelévání milionů dolarů k teroristické organizaci Hamas. Přitom je dost zajímavé, že mezi spoluspiklenci, kteří ale nebyli žalovaní, byla při procesu jmenována i CAIR. Pro správnou perspektivu 37. prezident Spojených států Richard Nixon byl také během procesu s případem Watergate jmenován jako neobžalovaný spoluspiklenec.

V letech 2011 a 2012 během akce, o které The Blaze široce referoval, islámské instituty v součinnosti s Bílým domem zaútočily na protiteroristická školení uvnitř FBI. Tato činnost byla nazvána „Čistka“ a v jejím důsledku došlo k odstranění více než 700 dokumentů a 300 prezentací. Některé z odstraněných prezentací obsahovaly informace o Al Kaidě a školitelům v FBI údajně nedali žádnou příležitost odvolat se proti zamítnutí svých prezentací. Nesměli ani vědět, kdo má námitky k jejich práci. A jedním z těch institutů, co na takovouto akci tlačily, by právě CAIR.

V roce 2014 zařadily Spojené arabské emiráty CAIR spolu s 81 dalšími skupinami na svůj seznam teroristických organizací. Někteří si myslí, že k tomuto činu došlo, aby předvedli svůj postoj proti teroristické organizaci Muslimské bratrstvo, která během Arabského jara uchvátila moc v Egyptě. Mělo by se připomenout, že členové Obamovy administrativy události v Egyptě, které přivedly Muslimské bratrstvo k moci, otevřeně schvalovali a dávali je na roveň hnutí za občanská práva v Americe. CAIR byla podezírána s vazeb na Muslimské bratrstvo a Obamova administrativa v současnosti pracuje na tom, aby CAIR dostala z tohoto seznamu teroristických skupin.

Svět už zažil mnohá hnutí, která o sobě věřila, že jsou nad zákony dané země. Vše od náboženských fanatiků (ISIS) po ateisty (paliče kostelů), od nacionalistů (nacistů) po komunisty (Stalin) a od soudců, kteří nedodržují Ústavu (Roberts) až po členy Kongresu, kteří otevřeně přiznávají, že ty zákonné předlohy, které schvalují k uzákonění (Pelosi) ani nečtou. A svět vždy, když takovéto myšlenky někde zakořenily, zažil nepředstavitelné horory, a když Mustafa Carroll vyjadřuje toto neoficiální a skryté stanovisko, v nějž jeho organizace věří, že praktikující muslimové jsou nad zákonem, tak to dává jen smysl, že CAIR se schází s tím mužem v Bílém domě a radí mu, který o sobě také věří, že i on je nad zákonem této země.

Zdroj: observatorial.com