Ve městě Fredrikstad byl zadržen muslimský muž, čtyřicátník, za znásilnění své dcery. Jeho dcera, dvacátnice, se na jeho vkus příliš westernizovala. Je to jedna z těch, na které se Norové usmívají. Dobře integrovaná a jednající jako Nor. Zaplatila za to ale vysokou cenu. Aftneposten píše, že policie si myslí, že její znásilnění „nese všechny znaky toho, že to byl otcovský trest za příliš západní způsob života jeho dcery.“

Rovněž to tak podle policejního žalobce vysvětlovala. Jak otec, tak dcera jsou nikoliv západního původu.

Před tím znásilněním se pohádali. Otec se zlobil, protože jeho dcera nedodržovala jeho (islámský) způsob života, vysvětlovala při výslechu, jak řekla policejní právnice AnetteSogn listu Fredristad24.

Otec říká, že je po výsledcích DNA překvapen.

Přiznal, že si k oběti přisedl na postel, a tak se snaží vysvětlit policejní nálezy nepřímým kontaktem. Je to pro nás naprosto ubohé vysvětlení, říká Fredristad24 policejní právnice Anette Sogn.

Otec nechápe, proč byl obviněn ze znásilnění a z incestu, a ze všeho nejvíce je překvapen tím, že jeho panikařící dcera splašila pošťáka před domem a odjela na policii.

On ji prostě potrestal, aby pochopila, kdo rozhoduje o tom, jakým způsobem by měla žít.

Jí se teď dostává psychologické pomoci.

Soud považuje toto údajné znásilnění za zvláště hyenistický čin, jelikož ho spáchal její vlastní otec a v jejím vlastním domě.

Zdroj: prisonplanet.com