Těmi, kdo odhalili nejzajímavější příběhy roku 2016, byli hackeři a „žurnalisté“ byli najati k jejich zakrývání. Média mainstreamu se šikují, aby odsuzovala WikiLeaks za to, že dělá to, co mívali ve zvyku dělávat ti nejvěhlasnější investigativní žurnalisté, a sděluje pravdu o mocných. Jestli existuje seznam zpráv, které se média mainstremu neodvažují publikovat – a aktivně se je pokouší potlačovat – tak tam někde blízko vrcholu toho seznamu je odhalování zločinného jednání Rothschildů.

Depeše z Wikileaks vyjevily také, že Rothschildové byli zapojeni do zkorumpovaného spiknutí s praním miliard dolarů v Africe střižených k tomu, aby z nich sice tyla elita zemí, ale zároveň aby národní ekonomiky doháněly ke krachu.

Životy milionů lidí ze Senegalu měly být uvrženy do ekonomického chaosu, přičemž by rodina nad tímto národem vládnoucí mohla spolu s jejich Rothschildovskými vazbami „vyprat“ a nahrabat „solidních korupčních“ 1,2 miliardy $.

Tajnůstkářští Rothschildové se zřídkakdy objevují ve zprávách a jejich nohsledové z vlád je nikdy veřejně nekárají, avšak tajné depeše odhalují, že za scénou americký diplomatický činitel jasně referoval o aktivitách Rothschildovské banky jako o „korupčních“ a jako o „neobhajitelných“ transakcích.

Z té depeše ( plná verze je dostupná zde):

Překlad:

7. (SBU) Kromě fiskální nezodpovědnosti tohoto komplotu k tomu ujednání s Rothschildy údajně patřily i platby 1,5 procenta odměny této banky na hodnotě těchto akcií jako pěkných a korupčních 15 milionů USD.

Uživatel Redditu Amos Quito poukázal na nepravděpodobnost toho, že média mainstreamu se odváží o tomto příběhu referovat a rovněž komentoval ty „obzvláště důvěrné“ vztahy mezi Rothschildy a Hillary Clinton. Elity po celém světě – od Senegalu po Spojené státy – jsou v posteli s Rothschildy.

Překlad:

Mám takové podezření, že nic z toho v televizi, tisku nebo rádiu neuvidím…

Nějak nechápu proč, ale jak říkal George Carlin: „Je to klub velkých, a ty jsi mimo něj.“

V dalších zprávách…

Lady Lynn Forester de Rothschild zavaluje Hillary příspěvky

11. srpna 2016

Hillary Clinton bude 20.8 v Martha’s Vinyard hostem jedné z nejtvrdších kritiček prezidenta Obamy Lady Lynn Forester de Rothschild.

Tato manželka britského Sira Evelyn de Rothshilda pořádá oslavnou večeři s vybíráním příspěvků asi 100 000 $ platby za pár pro asi 30 hostů.

Očekává se, že demokratická prezidentská kandidátka a její pravá ruka Huma Abedin stráví noc v tomto letním domě při oceánu loni popisovaném v Architectural Digest. Lynn je jednou z nejzanícenějších příznivkyň Hillary.

I ta demokratka, co má s sebou, předtím vdaná za někdejšího předsedu správní rady City Andyho Steina je jednou z nejtvrdších kritiček Obamy, jehož prohlašuje za „matláka“, který „Ameriku dovede ke krachu.“ Zdroje uvádí, že po odjezdu Hillary přijede na návštěvu kamarád z Londýna „miliardářská“ hvězda Damien Lewis i s dětmi.

Tady je trochu více z těch ZVLÁŠTĚ DŮVĚRNÝCH vztahů mezi Hillary a Lady Rothschild.

 

UNIKLO VÁM TO?

Pamatujte, hlasovat pro Hillary, je hlasovat pro Rothšťáky.

Uživatel Redditu vybubnoval 78 shrnutí rozvádějících to zkorumpované spiknutí vypírání miliard dolarů.

FINANČNÍ TERORISMUS

Překlad:

Přečetl jsem si ty depeše. Mají odkazy v článku. Takto chápu, že by to spiknutí mohlo fungovat. Senegalská vláda (GOS) vlastní podíl v telekomunikačním konglomerátu. Většinu vlastní francouzský Telecom. Ti (převážně kolem prezidenta) tajně plánují tyto akcie prodat při soukromém kšeftu zařízeném Rothschild Bank. Rothshildové shrábnou 1,5% úplaty. O tom kolují vyděšené fámy, že prezidentův syn Karim Wade si bude moci tyto akcie koupit nejspíš se slevou oproti tržní hodnotě za prachy, co si nahrabal při podloudných kšeftech. Pak si ty akcie prodá na otevřeném trhu (na burze), čímž ty prachy vypere až na úroveň možné popiratelnosti. Senegalský lid v důsledku toho přijde o své nejcennější aktivum, které obnáší asi 12% jejich výnosů. To jim podlomí finanční pozici vůči MMF a ohrozí schopnost dostávat půjčky a další zahraniční pomoc. Takže, je-li to pravda, je to totálně korupční kšeft a Rothschildové v tom hrají zprostředkovatele a hrabou úplatu. Takže, když je v tom Rothschild Bank částkou 15 milionů, což není moc, tak je podezírám, že mají užší vazby na Karima Wade a jeho partnery/komplice, kteří s toho budou skutečně hrabat.

Tento prodej ziskové národní společnosti by měl mít podle očekávání pro křehkou senegalskou ekonomiku katastrofické dopady. Jedinými, kdo si na tomto prodeji nahrabou, bude rodina vládnoucí nad zemí a Rothschild Bank. Podle depeše:

„MMF, Světová banka a vedoucí činitelé ministerstva financí mají vážné obavy z krátkodobých a dlouhodobých důsledků tohoto obchodu pro veřejné finance Senegalu. Jak nedávno Econ Counselor řekl Diarisso: „Je to daleko horší než jen vážné.“

MOC V POZADÍ TRŮNU NWO

Vůbec však nikdo celou dobu nenaznačil, že by měli přesvědčit Rothschild Bank, aby s tím spiknutím přestala. To by bylo jako slušně požádat smečku hladových psů, aby přestali žrát to maso.

Finančníci si myslí, že zkorumpované, chaos rozsévající transakce za miliardy dolarů jsou v souladu s kurzem Rothschildů. Poukazovalo se na to, že tohle je ve skutečnosti jen „malý kšeftík“ a „špička ledovce“. Je však výjimečně vzácné, když je takto odhalené nějaké spiknutí Rothschildů. Můžeme děkovat Wikileaks, že nám zařídila průhled za oponu na „moc v pozadí trůnu Nového Světového řádu (New World Order).“