Určitě byste tento česnekový sirup měli vyzkoušet! Je to mimořádně zdravý, zcela přírodní sirup, který může poskytnout mnoho zdravotních výhod pro vás a obecně pro vaše zdraví. Vyrobit česnekový sirup je snadné a jednoduché, a to nejen kvůli dostupnosti ingrediencí, které jsou také levné, ale především kvůli prospěšnosti vašemu tělu. …

Jak jsme již řekli, recept na tento sirup je velmi jednoduchý a snadný. Budete potřebovat tyto ingredience: jablečný ocet, česnek a med. Všechny tyto 3 složky mají silné zdravotní benefity a pokud je rozmixujete, jejich účinky se ještě zvýší. 

Zde je důvod, proč byste měli pít tento česnekový sirup

Tento super zdravý česnekový sirup upevní váš imunitní systém, pomůže snížit hladinu krevního tlaku a snižuje hladinu LDL (špatného) cholesterolu. Můžeme také říci, že pomocí tohoto sirupu se můžete zbavit častého nachlazení a infekcí, také je užitečný proti artritidě, dně a bolesti kloubů.

Recept na domácí česnekový sirup

Ingredience:

  • 8 oloupaných, lehce rozmačkaných stroužků česneku
  • 200ml jablečného octa
  • 200ml medu

[quote align="center" color="#999999"]

Postup:

Stačí sledovat jednoduché pokyny. Zde je to, co musíte udělat – nejprve je třeba mixovat česnek nebo můžete použít prolisovaný česnek. Poté je nutné přidat med a jablečný ocet a směs ještě asi na 15 sekund mixovat na vysoké otáčky. Nyní je třeba tuto směs přelít do sklenice a uložit alespoň na dobu 5 dní do lednice. Poznámka: každý den tuto směs promíchejte. A po 5 dnech bude váš česnekový sirup připraven.

Jak jej používat:

Zde je návod, jak používat tento super zdravý česnekový sirup – přidejte 2 lžičky tohoto česnekového sirupu do sklenice vody a vypijte tuto směs nejlépe na lačno v dopoledních hodinách. měli byste vědět, že tento sirup je extrémně silný a neměli byste jej konzumovat přímo bez rozředění vodou.. Vždy ho tedy smíchejte ve sklenici s vodou.

O složení:

Česnek: Je jednou z nejzdravějších potravin na světě. Má silné antibakteriální a antivirové vlastnosti. česnek vám pomůže upevnit váš imunitní systém, česnek je jedním z nejsilnějších přírodních antibiotik. Měli byste konzumovat česnek každý den, protože je plný zdravých živin a tím vám poskytuje mnoho zdravotních výhod.

Med: Je zdravou přísadou, které má antibakteriální účinky, antivirové a antiplísňové účinky. Také se používá ke zmírnění chronického kašle.

Jablečný ocet: Je plný mnoha phytonutričních sloučenin, které jsou velmi užitečné a prospěšné při prevenci rakoviny a křečí v dolních končetinách. Tato složka také obsahuje velké množství kyseliny citrónové, která vám pomůže rozpustit ledvinové kameny.

Zdroj: healthylifetricks.com