Tzv. 'krajně pravicové' proti-imigrační straně Národní fronta překazili její pokus urvat si ve Francii historické volební vítězství, když se jí nepodařilo získat moc v žádném z 13 regionů této země, i když v prvním kole měli v hlasech velký náskok a podle předpovědí si měli vydobýt určité historicky průlomové zisky. Vládnoucí socialisté presidenta Francois Hollanda si nakonec vedli daleko lépe, než se očekávalo, když získali šest regionů, přičemž opoziční 'centristická pravice' jich dostala také šest včetně regionu Paříž poprvé od roku 1997. (Foto: Reddit.com)

"Nejsou to lidé, co vhazují hlasy, kdo rozhodují ve volbách, jsou to lidé, kteří ty hlasy počítají." – Josef Stalin

Takže teď to vypadá, že pro lidi v Evropě nebo na Západě zůstává jen malá naděje, jelikož islamizace a 'kulturní obohacení' bude pokračovat zcela volně. Je to tak, že Řecko, Francie a teď i Španělsko, které i v klimatu katastrofické a nebrzděné islámské migrace na Západ, zjevně hlasovaly pro status quo a přejí si pokračovat po té samé zkázonosné cestě… takže se tedy ptejte, zda je to opravdu tak, jako by Turci neustále hlasovali pro Vánoce, nebo jestli má ta zjevně náhlá změna příklonu srdcí voličů ke status quo nějaké jiné 'vysvětlení'?

Islám náboženství míru?

"Uvrhnu srdce těch, kdo nevěří, do hrůzy. Proto jim srazte hlavy a utněte jim každou špičku prstu." – 8:12

" Mohamed je posel Alláhův. A ti, kdo jsou s ním, jsou bezohlední k nevěřícím, ale milosrdní k sobě navzájem." – 48:29

"Alláh určitě miluje ty, kteří bojují Jeho způsobem." – 61:4

"Ti, kdo věří, bojují za věc Alláha…" 4:76

"Morduj je, kdekoliv je najdeš, a vyháněj je z těch míst, od kterých tě oni odháněli, neboť persekuce muslimů je horší než masakrování nevěřících, … bojuj s nimi, až už žádná persekuce nebude, a náboženská víra bude v Alláha." -2:91

"Nebuď ten zdrchaný a srdce mdlého, co křičí po míru, když můžeš dosáhnout převahu, neboť Alláh je s tebou." – 47:34[/quote]

Mezitím vydala ISIS v posledním vydání jejich zvrhlé propagandy fatwu, která nařizuje, aby byly děti s Downovým syndromem a s jinými poruchami zabíjeny, v čemž se podle některých tvrzení hrozivě odráží práce nacistů.

Šaría soudci ve svém posledním výnosu jasně vydali rozhodnutí, že přívrženci ISIS jsou oprávněni 'zabíjet novorozené děti s Downovým syndromem nebo s vrozenými vadami a zmrzačené děti.

Více než 38 dětí narozených s vadami a s Downovým syndromem ve věku jeden týden až tři měsíce už bylo zabito smrtící injekcí nebo udušení, tvrdí skupina iráckých aktivistů Mosulské oko.

Evropo, to zaplatíš. Ta fantastická 4 je už na cestě!!! – Zničte ty, kdo uráží islám!!! – Evropo, plaz se po zemi, múdžahídi s řevem příchází. – Jako muslimové jsme jednotní a jsme připraveni bojovat!! – Setněte ty, kdo uráží islám. – Masakrujte ty, kdo uráží islám. – BBC: British Blasphemic Crusaders (Britští kacířští křižáci)

Takže bez ohledu na to, jak se levice pokouší vymýt voličstvu mozek, aby si začalo myslet, že hlasování pro tzv. 'extrémní pravici' je hlasováním pro neonacisty, tak to vypadá, že skuteční nacisté jsou ve skutečnosti už u moci, mýtí opozici všemi nezbytnými prostředky tak, aby mohli pokračovat se svými plány na islamizaci Západu a na zničení jeho kultury. Osobou, která vždy byla v popředí tohoto klamu, je německá kancléřka Angela Merkel.

Teď už to bohužel bude kulminovat do 'potoků krve tekoucích v ulicích'; to je fráze pronesená proslulým proklínaným britským 'pravicovým' politikem, kterému také levice zničila kariéru (a přidali se k tomu i někteří z jeho strany) za to, že se opovážil promluvit a podělit se o své obavy s voličstvem… je smutnou skutečností, že ač býval očerňován a zemřel jako zlomený muž, tak to vypadá, že měl se svou předpovědí na 100% pravdu, ačkoliv když se dnes rozhlédneme kolem, tak není vůbec jisté, kolik lidí je si tohoto faktu opravdu vědomo.

'Kulturní obohacení' Západu se rychle šíří!