„Už teď je pozdě na to, abychom objasnili toto téma. Máme svědectví od důvěryhodných zdrojů – od zdrojů, které mají nejlepší předpoklady k tomu, aby věděli nejlépe – o fascinujícím fenoménu, jehož původ je dosud neznámý.” (Na snímku vlevo John Podesta s prezidentem Obamou) Tento výrok uvedl John Podesta, vedoucí personálu Billa Clintona, kancléř Baracka Obamy. Je to velice odvážný výrok, protože je pravdivý. Máme svědectví od stovek spolehlivých zdrojů z oblasti politiky, armády, tajných služeb, které dosvědčují existenci UFO a mimozemského fenomenu.

Když si dáte dvě a dvě dohromady, může Vám být jasné, že:

„Existuje nezpochybnitelný důkaz, že jsme kontaktováni civilizacemi už po dlouhou dobu.” – Dr. Brian O'Leary, bývalý astronaut NASA a profesor fyziky z Princetonu

Není to však jen UFO/mimozemský fenomén, které je čím dál více očividné. Ve vesmíru jsou spatřováni zvláštní jevy. Možná právě proto nedávno Ruská vláda vyhlásila mezinárodní vyšetřování týkající se amerických nahrávek vesmírné mise, nebo právě proto americký fyzik a zástupce manažera Clementinovy mise na měsíc nedávno prozradil, co tam nahoře skutečně je.

Generálmajor Albert Stubblebine je dalším z tohoto dlouhého seznamu. Přestože se neúčastnil veřejného slyšení o odhalení UFO, jeho reputace mluví sama za sebe.

Generál Stubblebine a generálmajor Spojených států v důchodu. Byl také velitelem armády spojených států a tajné služby, a jedním z významných vojáků tajné rozvědky. Pod sebou měl 16000 vojáků.

Byl jedním z hlavních účastníků projektu Stargate, což byl projekt dálkového pozorování. Dálkové pozorování může být popsáno několika způsoby. Je to v podstatě schopnost jedince popsat geografickou lokalitu vzdálenou až několik stovek tisíc kilometru od své aktuální polohy.

Výsledky tohoto projektu byly uveřejněny v časopise Journal of Scientific Exploration. V tomto experimentu popisovali lidé předměty, které nebyly v jejich bezprostřední blízkosti.

Zde je uvedeno, co prohlašuje generál Stubblebine k Marsu, možná díky informacím od rozvědky z programu Dálkového pozorování?

„Na povrchu Marsu jsou objekty. Povím vám, že pod povrchem Marsu jsou objekty, které nemohly být zaznamenány kamerami, které byly na Marsu v roce 1976. Také vám povím, že na povrchu Marsu a pod povrchem Marsu jsou stroje, na které se můžete podívat, zjistit detaily, je vidět, čím jsou, kde jsou, kým jsou a další detaily o nich.” (Dolan, Richard. UFOs And The National Security State: New York: Richard Dolan Press)

Přemýšlejte o tom chvíli. Je to skutečně tak nepravděpodobné? S tím, kolik v poslední době máme odhalení o UFO/mimozemském fenoménu je skutečně těžké přijít na kloub tomu, co je skutečně na Měsíci a na Marsu.

Zdroj: ce.com