Žijeme ve zvláštním a někdy také nepochopitelném světě. Spíše než abychom byli frustrováni tím, jak málo našemu vesmíru rozumíme, zůstáváme zvědaví a soustavně hledáme odpovědi na otázky týkající se našeho světa. Parapsychologie je skvělým příkladem toho, že jsme hnáni touhou dovědět se víc o světě kolem nás. Jen v tomto odvětví byly publikovány stovky textů v databázích spolehlivých časopisů. Příkladem může být dálkové pozorování.

Na kameru bylo zachyceno mnoho mystických fenomenů, kterým se budeme v následujícím věnovat. Podle mého názoru je skvělé podívat se na věci, které se vymykají našemu chápání a vyzývají nás k pochopení něčeho většího, než jsme my. Naučíme se tam přemýšlet o věcech, které nejsou tak jednoduše vysvětlitelné, místo toho, abychom je popřeli.

Podívejme se na ty nejzvláštnější vida a fotografie, které ještě nikdo nedokázal vysvětlit.

STS – nahrávka z výzkumného vesmírného raketoplánu

Tento film je z roku 1991 z mise výzkumného vesmírného raketoplánu NASA a je považován za nejlepší oficiálně zveřejněnou nahrávku vesmíru vůbec. Nahrávka byla podrobena důkladnému vyšetřování pod vedením několika výzkumníků a institucí, a zůstává nadále neobjasněna. Nikdo doopravdy neví, co se na ní odehrává.

Na videu vidíme více než 12 objektů pohybujících se neobvyklým způsobem vesmírem. Fascinující je, když se objeví objekt blízko horizontu. Následuje totiž blesk a další objekt, který následuje objekt první obrovskou rychlostí. Potom zmizí v dálce.