Jsem skeptický co se týče mnoha postojů, včetně přestavy, že vláda ví vždy a všechno nejlépe a že lidem se nesmí věřit. Pravá chvíle k ujasnění této problmatiky už dávno minula. Máme prohlášení z těch nejspolehlivějších zdrojů o fascinujícím jevu, jehož původ doposud nebyl odhalen. John Podesta, vedoucí kanceláře Billa Clintona, poradce Baracka Obamy (převzato z besteselleru New York Times 20010 od Lslie Kean, UFO: generálové, piloti a vládní zastupitelé otevřeně souhlasí s tím, co Podesta napsal).

Pro zobrazení krátkého seznamu připomínek, na které Podesta odkazuje, a pro další články týkající se UFO, čtěte ZDE.

Profesor John Brandenburg je fyzik. V Kalifornii v Národní laboratoři Lawrecnce Livermore obhájil diplom o jaderné fůze při ohřevu plazmy a řadu let pracoval v oblasti energie, obrany a výzkumu. V současné době je poradcem ve firmě Morningstar (aplikovaná fyzika) s r. o. a profesor astronomie, fyziky a matematiky na částečný úvazek na Univerzitě v Madison.

Je také hlavním vynálezcem přístroje MET (Microwave Electro-Thermal), který pomocí vodního pohonu udržuje plazmu v plynném skupenství.

Brandenburg se účastnil Clementinovy Mise na Měsíc, která byla společným projektem americké státní agentury BMDO (Ballistic Missile Defence Organization) a společnosti NASA. V roce 1994 byla při této misi objevena voda na pólech Měsíce. Právě Brandenburg byl zástupcem ředitele této mise.

Stojí za zmínku, že ruská vláda nedávno zažádala o prověření materiálů z amerických vesmírných misí kvůli údajným chybějícím artefaktům (měsíční kámen) a zmizení filmových záznamů. Čtěte více ZDE.

Brandenburg říká, že:

V Clementinově misi šlo fotografický průzkum, aby se zjistilo, zda na Měsíci někdo staví základny, o kterých se neví, a zda je někdo rozšiřuje.

Dále uvedl, že po ukončení této mise byl celý tým analyzován elitním úřadem obrany:

[quote align="center" color="#999999"]

Tým se držel pospolu a dělal svou práci, nám bylo řečeno, ať jim do toho nezasahujeme… Mise měla za úkol prozkoumat a zmapovat území Měsíce. [/quote]

Toto jsou jen stručné informace o někom,kdo je očividně uznávaným odborníkem ve svém oboru. Nedávno byl přidán na dlouhý a stále rostoucí seznam odborných akademiků, kteří se snaží osvětlit téma, které bylo a je lidem dlouho tajeno, přestože je toto téma ještě stále často zesměšňováno ve světě vědy.

Bylo to právě během Clementinovy mise, spíše při mapování povrchu Měsíce, kdy začal mít Brandenburg podezření na mimozemskou existenci.

Ze všech fotek, které jsem z Měsíce viděl, mne nejvíce oslovila jedna, na které je vidět několik mil široká lineární konstrukce. Vypadala velmi uměle a tak, jakoby tam nepatřila. Jako výzkumník této mise pro obranu jsem se nad tím musel pozastavit. Přeci jen to na Měsíci nepatří nám lidem a v žádném případě jsme tam nic takového nikdy nepostavili. To znamená, že to tam musel postavit někdo jiný…

Brandenburg také dodává:

Věděli jsme, že je tu možnost, že na Měsíci je přítomna jakási existence, možná mimozemská blízko Země...

A tak tu sedím v místnosti s vysloužilými generály armády a letectva a koukám na něco, co vypadá jako přestřelka ve vesmíru. Ten nejstarší generál se na mne otáčí a říká: „Odkud myslíte že jsou?” a já říkám, „Nevím, pane, slyšel jsem, že jsou z míst vzdálených 40 světelných let odtud.”

Brandenburg byl stále uznávaným výzkumníkem. Stal se ovšem terčem kritiky, když v roce 2012 uvedl, že má důkazy toho, že na Marsu se v nedávné době odehrála termonukleární válka. Od té doby je vysoce kritizován, stejně jako kdokoliv ze stovek spolehlivých svědků, kdo se kdy otevřeně zmiňoval o možné mimozemské existenci.