Komerční letecký dopravce, který normálně letá pro turisty, bude vozit ‚migranty‘ přímo ze Středního východu do Švédska, což je jen posledním příkladem, jak evropský ráj sociálního blahobytu rozbaluje uprchlíkům červený kobereček, ač většina z nich není ze Sýrie. „Emad Zand se Susanne Najafi rozběhli leteckého dopravce Refugee Air, aby létali s uprchlíky z táborů na Středním východě do Švédska, kde mohou usilovat o azyl,“ hlásí Speisa. (Článek je z roku 2015, aktuálně se můžeme podívat, že situace odpovídá skutečnosti po třech letech)

Ta letadla používaná k převážení migrantů obvykle sloužila pro turistické cestování do Skandinávie a z ní a jejich určení se změní.

Migranti budou už před letem zkontrolováni, zda jsou způsobilí pro status žadatele o azyl, ač přichází nesčetné zprávy o tom, že uprchlíci získávají falešné doklady tvrdící, že jsou Syřané. Podle Spojených národů je jen každý pátý uprchlík opouštějící region směrem do Evropy ze Sýrie.

„Když soukromé společnosti soutěží o to, kdo pošle lidi na měsíc, tak musíme být rovněž schopni něco udělat, abychom lidi zachraňovali před útrapami,“ řekl Zand švédskému veřejnému vysílači SVT. Refugee Air rovněž apeluje na Norsko a další evropské země, aby následovaly příkladu Švédska.

Ač bude Švédsko první zemí, která bude přivážet migranty přímo přes aerolinky, tak minulý měsíc apeloval úvodník v New York Times na všechny evropské země, aby létaly na kontinent s uprchlíky.

Od počátku minulého měsíce přišlo do Švédska kolem 80 000 migrantů, ač polovina z nich už zmizela v „podzemí“.

Švédská radikálně liberální imigrační politika začala být notoricky proslulá až tak, že se mnozí lidé začínají ptát, zda tento národ nepáchá kulturní sebevraždu.

Jak jsme už tento měsíc referovali švédská biskupka ve Stockholmu navrhla odstranit z křesťanského kostela kříže a nahradit je islámskými symboly, aby sloužil muslimům.

Někteří politici dokonce volali po tom, aby se dávalo bydlení zdarma, pracovní místa a sociální dávky vracejícím se džihádistům ISIS – na účet daňových poplatníků, zatímco od obyvatel se žádá, aby vydali své garáže k ubytování migrantů.

Zdroj: prisonplanet.com