Nezávislý filmař a jeho rodina nalezeni o víkendu bez známek života ve svém domě v Minnesotě. Média popisují událost jako „zjevnou vraždu a sebevraždu“. V sobotu soused upozornil úřady poté, co uviděl mrtvá těla 29letého spisovatele, filmového producenta a armádního veterána Davida Crowleyho, jeho ženy Komel (28) a jejich 5leté dcerky Rani, ležící uvnitř jejich domu na Apple Valley.

Soused Collin Prochnow zkoumal, proč se nacházejí balíky na prahu jejich domu už několik týdnů. Prochnow řekl, že poté co zazvonil, nahlédl oknem dovnitř a  uviděl tři těla na zemi s černou pistolí vedle nich,   uvedl web KARE11.

Není jisté jak dlouho tam těla byla, ale sousedé mají podezření, že to mohlo být od vánočních svátků. P olicie zatím nevydala žádné prohlášení. Údajně vyšetřují smrt s označením jako podezřelá, poznamenává Daily Mail.

Na podezřelých okolnostech smrti přidává i kontroverzní povaha Crowleyho nejnovějšího projektu, nazvaného Gray State – což je velmi očekávaný nezávislý film představující brutální policejní stát, stanné právo, kompletní identifikaci s biometrií, všudypřítomný dohled státu a zásahové jednotky FEMA, které disidenty v USA vláčí do „koncentračních táborů“.

Jeden z herců, kteří se objevil v traileru pro Gray State, Charles Hubbell, řekl Pioneer Press, že Crowley působil vyrovnaně a byl předurčen k úspěchu.