Vzpomínáte si na příběh šestnáctiletého chlapce, který v roce 1994 utekl z domova v Massachusetts, aby se vyhnul chemoterapii? Jmenuje se Billy Best. V době, kdy se ukrýval, ohromil celou zemi. Dnes je naprosto zdravý, je zpátky doma a pracuje v prodejně zdravých potravin. Radí rodičům dětí, kterým je vnucována chemoterapie, a účastní se seminářů, na kterých se hovoří o volbě léčby. Nadále poskytuje rozhovory alternativním zpravodajským médiím, kdykoli se nějaká rodina dostane do problémů kvůli odmítnutí chemoterapie a ozařování svých dětí.

Spolu s Lindou Conti také napsal o svém příběhu knihu. Jmenuje se „The Billy Best Story: Beating Cancer with Alternative Medicine“.

Billyho příběh

Z novinových článků z doby, kdy byl Billy na útěku, by se mohlo zdát, že skončil v Kalifornii. A že právě v Kalifornii objevil léčebné metody na svůj Hodgkinův lymfom.

Ve skutečnosti však v Kalifornii vůbec nepobýval. Původně tam měl přicestovat autobusem, nakonec ale skončil v texaském Houstonu.

Místo toho, aby se toulal po ulicích, seznámil se skateboardisty, kteří mu pomohli najít střechu nad hlavou. Billy neměl tušení, že je hledán po celé zemi. Jeho rodiče kontaktovali několik celostátních médií, aby zjistili, kde se nachází a jaký je jeho zdravotní stav.

Jednoho dne však otec Billyho kamaráda prozradil, že viděl Billyho v televizním pořadu, kde se mluvilo o jeho útěku z domova po pěti chemoterapiích. Billy se tehdy rozhodl vrátit domů pod jednou podmínkou: žádná chemoterapie.

Místo toho se přiklonil k alternativním medotám. Díky tomu, že o něm vědě la celá země, mohl si vybrat z mnoha různých způsobů léčby. Rady od různých lidí se jen hrnuly.

 

Billy si vybral lék 714-X a čaj Essiac

Gaston Naessens odešel z Francie, aby mohl aplikovat injekce s lékem 714-X v kanadském Quebecu. Záhy se však dostal do problémů i tam. Jeho směs kafru, dusíku a minerálních solí se dosud vyrábí v Kanadě, ve Spojených státech je však zakázaná.

Billy se naučil, jak si lék aplikovat v Kanadě, kde jej mohl koupit, a dosud jej občas užívá.

Podobně jako cannabisový olej, i 714-X je na černé listině farmaceutické mafie a je obtížné jej získat. Oproti tomu čaj Essiac je velmi levný a snadno dostupný. Stačí si pořídit nejkvalitnější bylinky a čaj si uvařit.

Zprávy o pacientech s rakovinou, kterým čaj Essiac nepomohl, pramení většinou ze skutečnosti, že tito lidé si čaj koupili v obchodech se zdravou výživou, kde je tento čaj dražší, než když si jej sami uvaříte z bylinek.

Kanadská zdravotní sestra Rene Caisse však na maloměstské klinice vyléčila tisíce lidí. Po její smrti úřady vtrhly na kliniku a zničily všechny dostupné dokumenty. Recept na přípravu čaje však objevil dr. Gary Glum, díky kterému je dnes opět dostupný pro kohokoli.

Jen málokdo však bohužel ví, jak je důležité použít přesně ty bylinky, které používala Rene Caisse: rebarbora turecká, lopuchový kořen, jilm kluzký, šťovík malý i s kořeny. Mnozí výrobci čaje Essiac dnes nedodržují správný postup, používají méně kvalitní nebo ozářené bylinky a nepoužívají kořeny šťovíku. To však účinky tohoto čaje příliš degraduje. Spolehlivé instrukce naleznete na této adrese.

Zdroj: naturalnews.com