Slepá věštkyně prý předpověděla teroristické útoky 11. září. V roce 1979 měla vizi, že Rusko bude vládnout světu. Vanga, vlastním jménem Vangelija Pandeva Dimitrova — Gušterova, která zemřela v roce 1996 ve svých 85 letech, řekla spisovateli Valentinu Sidorovovi, že Rusko bude „vládnout světu" poté, co se z Evropy stane „pustina".

„Vše roztaje jako z ledu a pouze jedno zůstane nedotčené, a to Vladimírova sláva, sláva Ruska," předpověděla v roce 1979 Vanga. Jak varuje Daily Mail, míra úspěchu jejích proroctví je údajně na 85 %.

„Příliš mnoho je obětováno. Nic nezastaví Rusko," věštila Baba Vanga. „Vše se mu odklidí z cesty. Nejen zůstane, ale bude vládnout světu," dodala.

Vanga dokonce dokázala předpovědět Brexit. Věštila, že v roce 2016 Evropa „přestane existovat tak, jak ji známe". Ten rok Británie v referendu hlasovala za odchod z Evropské unie.

Vanga záhadným způsobem přišla ve 12 letech o zrak během obrovské bouře. Její rodina ji po několika dnech našla na prahu smrti s pevně zavřenýma očima plnýma hlíny. Později tvrdila, že díky tomu získala schopnost předpovídat budoucnost a svou první vizi měla právě v den bouře, kdy zmizela.

Zdroj: snews.com