Bývalý astronaut NASA Dr. Edgar Mitchell tvrdil, že zemi navštívili mírumilovní mimozemšťané, aby zabránili válce mezi USA a Ruskem. Astronaut Apollo 14 tvrdí, že mimozemšťané ve 40. a 50. letech zabránili, aby se Studená válka zvrhla do 3. Světové války. …

Tento bývalý astronaut v interview s Mirror prohlásil: „Střelnice White Sands byla teritoriem k vyhodnocování jaderné výzbroje – a to mimozemšťany zajímalo. Chtěli poznat naše vojenské schopnosti.“

Rovněž uváděl, že mimozemšťané chtěli, abychom se zdrželi války a chtěli Američanům a Rusům pomoci, aby spolu vzájemně budovali mírové vztahy.

Tento šestý muž na měsíci rovněž tvrdil, že i ostatní činitelé vám řeknou to samé. Říká, že během diskusí s mnoha svými kolegy, kteří pracovali v silech koncem 40. letech, se doslýchal, jak prohlašují, že byli svědky toho, jak neidentifikované létající objekty létaly nad těmito raketovými sily, aby jim znemožnily fungovat.

Rovněž tvrdí, že někteří důstojníci umístění na pacifickém pobřeží mu povídali o mimozemšťanech, kteří sestřelovali jejich rakety ze svých letounů.

Pro mnohé z nás je obtížné tato tvrzení pojmout, říká tento bývalý astronaut, avšak musím promluvit o svém přesvědčení, kdy věřím v inteligentní život ve vesmíru.

Když se ho ptali, jak mimozemšťané vypadají, tak Mitchell odpověděl, když říkal, že mají tu velice typickou velkou hlavu s velkýma očima a nevýraznými rysy tváře i s abnormálně rostlým tělem.

Mitchell také věří, že ti šedí přistáli 7. července 1947 v Roswellu a pár z nich bylo zajato. Mitchell trvá na tom, že americká vláda o tomto přistání lhala, aby ta pokročilá technologie nepadla do rukou Rusů nebo kterýchkoliv protivníků USA.

„Ideální akční plán bylo prostě o tom lhát a ponechat si to pro sebe. Označili to za více než ‚přísně tajné‘.“ Mitchell říká, že se tím vytvářela iluze pro veřejnost a pro vládní zaměstnance.

Avšak před devíti lety NASA řekla, že nikdy nesledovala neidentifikované létající objekty ani neskrývá žádná tajemství o mimozemském životě na Zemi. NASA nadále říká, že nesdílí názory Dr. Edgara Mitchella o záležitosti UFO nebo mimozemšťanech navštěvujících Zemi.

Zdroj: huffingtonpost.co.uk