Antarktida není tím, co nám o ní povídají, přicházejí zprávy z Ruska. Zjevně, jak vláda USA, tak i Ruska drží v přísné tajnosti, jak to s Antarktidou opravu je, jelikož obě země, se dověděly, co se tam opravdu děje, ale nikdy o tom nemluvily, až do teď. …

Skrytý kontinent pod antarktickým ledem

Rusko nedávno odhalilo, že v Antarktidě pod ledem je další kontinent, a mnozí lidé si myslí, že právě tam leží pradávné zaniklé civilizace. Říká se o tom, že právě to přilákalo zájmy některých z největších vůdců. Teď jsou ale na přístupy do Antarktidy různé zákazy a lidé se diví, proč se vlády rozhodly udržovat v přísné tajnosti věci, které by znamenaly důležité objevy.

Pak ruští vědci pod ledem Antarktidy objevili stovky jezer, která nejsou zamrzlá, jak byste si mohli myslet, ale naopak jsou plná pitné vody, která je tam izolovaná už přes 10 milionů let. Vědci se provrtali tím ledem a dosáhli do největších z těch jezer, což jak říkají, byly akce, které jim zabraly deset let. Teď do vývrtu instalovali výtah a tím spustili tým 8 lidí do těch hlubin pod antarktický led a ti tam objevili ta skrytá jezera.

Mapa jezer a řek pod ledovcovým příkrovem

Ruští vědci v Antarktidě nevěřili svým očím, když narazili na stvoření, které nazvali Organismus 46b…