„To, na co jsem přišel, je, že tyhle věci obývají Saturn, právě tam jsem je poprvé objevil, a také to, že se šíří.“ Při interview s Dr. Normanem Bergrunem vedeným výzkumníkem UFO a žurnalistou UFO Magazine America, byla sdělena zpráva, že sonda Cassini zachytila komunikační signál, známý jako píseň Cassiny, který pocházel z mimozemské lodi zaparkované na oběžné dráze Saturnu a maskované jako součást její prstence.

Norman Bergrun pracoval pro NASA 12 let jako výzkumník a později u Lockheed Missiles and Space Company (dnes Lockheed Martin), kde měl na starosti plánování a analýzy letových testů k odpalování raket Polaris Amerického námořnictva. Během svých třinácti let zaměstnání u Lockheed rovněž sloužil jako vědec odpovědný za vývoj výzkumných vesmírných sond a satelitů.

„Přítomnost takových obrovských UFO v Saturnových prstencích je určitě jedním z nejdůležitějších tajemství objevených ve vesmíru. Jsou tu obrovité válcové koráby náležející neznámé a vysoce pokročilé mimozemské civilizaci i to, že jsou přítomni v oblasti Marsu a Měsíce,“ tvrdí Norman Begrun.