Vědci věří, že našli důkazy o ohromném UFO číhajícím pod antarktickým ledem v oblasti zvané Wikesova země. Pod zamrzlou oblastí táhnoucí se napříč 151 mílemi (242 km) a je hluboká přes 2700 stop (823 m), číhá záhadná anomálie. Nypost.com referuje: Někteří výzkumníci věří, že jsou to pozůstatky opravdu ohromného asteroidu, který je dvakrát tak veliký jako kosmický kámen z Chicxulub, který vyhubil dinosaury.

Je-li toto vysvětlení správné, tak by to mohlo znamenat, že tento smrtonosný asteroid způsobil permo-triaské vymírání, při němž vyhynulo 96 procent pozemských mořských tvorů a až 70 procent obratlovců žijících na souši.

Avšak otevřené mysli na internetu přišly se svými vlastními teoriemi, kdy určití konspirační teoretikové tvrdí, že by to mohla být ohromná základna UFO nebo portál do záhadného podsvětí.

Tato „gravitační anomálie Wikesovy země“ byla poprvé objevena v roce 2006, kdy satelity NASA zaměřili gravitační změny poukazující na přítomnost obrovského objektu sedícího uprostřed 300 mil (481 km) širokého dopadového kráteru.

Teď je internet zavalení diskusemi o těchto záhadných pozorováních, neboť parta lovců UFO Secure Team 10 o této anomálii vystavila na YouTube video.

„Vědci až do dnešních dnů nemají ani ponětí, jak přesně přijít na to, co je tam hluboko pod ledovým příkrovem pohřbeno,“ říká vypravěč videa.

„Tento kontinent byl opředen svým vlastními záhadami už řadu let.“

Secure Team 10 naznačoval, že v Antarktidě za II. světové války vybudovali tajné základny nacisté, a ty byly konstruovány k využití létajícími talíři.