Přinášíme krátké představení motivačního filmu o překonávání gravitace, fyzické ale i duchovní. Online deník AC24.cz je hlavním mediálním partnerem tohoto projektu. Hlavním cílem filmu je odpovědět na otázku „Proč lidé sportují?“ a představit sportovce mladých neokoukaných disciplín. Vysvětlit motivaci, která je žene kupředu. Napravit reputaci extrémních sportovců. Pobavit diváka jejich výkony. A mladým lidem poskytnout široké názorové spektrum, které jim pomůže rozhodnout, jakým směrem se vydat. Vizuálně chceme natočit dokument, který se bude rovnat kvalitě filmů světové úrovně.

[quote align="right" color="#999999"]

www.gravitation.cz [/quote]

Gravitation přináší k omplexní pohled na problematiku přinesou sportovci neokoukaných mladých disciplín, jako jsou freerunning (Jakub Dohnal, In Motion, Urban Sense), street workout (Adam Raw), freestyle motocross (Libor Podmol) nebo bmx freestyle.

Níže je uveden první teaser k připravovanému sportovnímu dokumentu Gravitation. Padesáti vteřinová ukázka je ochutnávkou sportovních aktivit aktérů, kterými se film bude zabývat.  Hvězdami nabitá motivační podívaná vyjde v příštím roce.

Poslední jmenovaný sport ve filmu zastupuje nejlepší český jezdec Michael Berry Beran:

[quote align="center" color="#999999"]

„Přidal jsem se, protože se mi nápad natočit film velmi líbil. Doposud jsem nic podobného tady u nás neviděl.  Nejen mladí lidé, ale i dospělí by měli znát náš sport a chápat, že nejsme lidi, co ničí věci na ulici, ale děláme sport na úrovni jako každý jiný.“[/quote]

Teaser se natáčel na konci října a poté, co autoři zápletku filmu představili online, začali se jim další sportovci ozývat sami od sebe: