Jeffrey Epstein, dlouholetý přítel Billa a Hillary Clintonové, čelí čerstvému obvinění z provozování obchodu za sex za účasti silných postav ve Washingtonu D.C. Podle zpráv, je Epstein obviněn z toho, že lákal mladou ženu do pedofilního kruhu na základě nepravdivých slibů.  Thegatewaypundit.com  píše:


Od The Daily Mail:

Magnát Wall Street Jeffrey Epstein byl obviněn ženou, která měla být zahrnuta do propracovaného plánu, kde obchodem za sex sliboval, že jí díky svému bohatství a kontaktům dostane na vysokou školu. 

Dala mu facku během soudu u amerického soudního dvoru v New Yorku a požaduje náhradu škody za to, že jí nutil k sexuálním aktům na něm, což uvádějí dokumenty vyplněné ve čtvrtek a získané DailyMail.com.

Pod aliasem „Jane Doe 43“ žena svědčila proti Epsteinovi, Ghislaine Maxwell, Sarah Kellen, Lesley Groff a Natalya Malyshev.

Popsala 64letého Epsteina, jako miliardáře, který využíval své bohatství, aby spáchal ilegální sexuální činy mimo zákon a obvinila ho z toho, že měl nutkavé sexuální preference pro mladé dívky mezi 13 až 25 lety.