WikiLeaks zveřejnila balíček emailů odhalujících, že Hillary Clinton byla účastnicí havárie letadla, která způsobila poranění jejího mozku a při níž zemřel Navy Seal. Podle dokumentu WikiLeaks byla Hillary v letounu C-12 Hurson, který byl nucen nouzově přistát na mezinárodním letišti Ahwaz na hranicích Íránu a Iráku. Po havarijním přistání zůstala ministryně zahraničí „v bezvědomí a značně krvácející.“


Truthfeed.com hlásí :

Zpráva naznačuje, že Hillary byla na nějaké tajné misi a cestovala s členy týmu 4 od Sealů. Jeden z členů týmu byl během havarijního přistání údajně zabit.

Vláda předtím tvrdila, že fregatní kapitán Job W. Price zemřel při možné „sebevraždě“. Jeho smrt byla uvedena jako zranění nikoliv v boji. Fregatní kapitán Price byl náčelníkem vysoce specializované jednotky amerických Speciálních sil. Jejich misí bylo chránit vysoce postavené diplomaty cestující do bojových zón Středního východu a Asie.

Záznamníky amerických vojenských letů evidované ruskými leteckým a kosmickými silami potvrzují, že fregatní kapitán Price a další členové Týmu 4 US Navy Seals opustili svoji základnu v provincii Urozgan v Afghánistánu odletem k Americké námořní podpoře do Bahrajnu, kde se sešli s tehdejší ministryní zahraničí Hillary a všichni se přesunuli do C-12 Huron a pokračovali v letu do Bagdádu.