Jak až daleko při zničení této země zajdou? Liberálové a globalisté už kují pikle několik tahů dopředu. Už dumají o Plánu B, co když Donald Trump porazí Hillary. V úvodníku v L.A. Times si pisatel James Kirchick pohrává s nejednoznačnou ale temnou hrozbou: „Jestli zvítězí Trump, tak ani zde v USA není puč nemožný.“ V podstatě naráží na možné vržení Trumpa z prezidentování v nadcházející budoucnosti, a to by se ospravedlnilo těmi strašlivými diktátorskými činy, před kterými ty hordy ječících levičáků celou dobu varují:


Z L.A. Times:

Ti Američané, co pohlíží na nedávný nezdařilý pokus o puč v Turecku jako na exotický příběh ze zámoří – jen jako na poslední, leč těžko neobvyklý politický vývoj, k němuž došlo v regionu neustále sužovaném bouřlivými událostmi – by se měli spíše zamyslet nad výhledem na podobnou nestabilitu i v této zemi, pokud by si prezidentství urval Donald Trump.

V tomto scénáři by totiž Trump přirozeně hned začal páchat válečné zločiny (jak to vidí Kirchick a mnozí další).

Co když bude jeho prezidentství tak nebezpečné, protiústavní a na scestí zavádějící, že k návratu země k normálu bude nezbytná vojenská intervence?

Mnozí z jeho oponentů ve své štvanici za zastavení Trumpa za každou cenu jsou již teď připraveni až tak daleko zajít. To o mnohém vypovídá a je to opravdu velice děsivé.

Trump se během kampaně opakovaně chvástal, že vojákům dá rozkazy, aby páchali válečné zločiny a zavrhoval možnost, že by tím narazil na nějaký odpor. „Nebudou to odmítat,“ řekl letos Bretu Baierearlierovi z Fox News. „Nebudou mi to odmítat. Věřte mi.“ Když Baier tvrdil, že takové rozkazy jsou „ilegální“, tak Trump odpověděl: „Já jsem vůdce. Vždy jsem byl vůdcem. Nikdy jsem neměl problém s vedením lidí. Když řeknu, udělejte to, tak to udělají.“