Objevil se pokoutní záznam z Princova koncertu z 23. prosince 1998 v Německu, na kterém zesnulý zpěvák dělá narážky na Usámu bin Ládina a „strašlivou událost, která se stane v Americe.“ Záznam vypadá, že ukazuje, jak Princ předpovídá útoky z 11. září asi 3 roky před jejich opravdovým uskutečněním. Toto video bylo záhadně a nevysvětlitelně mnohokrát z YouTube odstraněno.


Rinf.com hlásí :

Náhlá a předčasná smrt popové legendy Prince (57) vyslala šokové vlny do celého světa a během toho, jak se pořád vynořují další informace, jsem odhalil cosi, co mě jak mate, tak úplně stejně i znepokojuje.

Princ minulý týden na svém Instagramovém účtu vystavil skrytou zprávu.

Nevím tak moc o Instagramu, ale jasně poznám, když ji uvidím, zprávu vystavenou někým, kdo se cítí být ohrožený nebo v nebezpečí. A jak na obrázku výše vidíte, ten kryptovaný komentář prohlašuje: „Jen kdybyste si snad mysleli, že jste v bezpečí.“

Co je však ještě znepokojivější, je skutečnost, že ten komentář už tam není – byl jasně smazán.

Svědek Jehovův Princ byl otevřeným kritikem zkorumpovaného politického a korporátního systému. Svědci Jehovovy věří, že žijeme ‚systémovém uspořádání‘ kontrolovaném Satanem.

Ač Princ často kritizoval korupci establishmentu, zdržoval se zasahování do politiky, jelikož jeho spirituální víra mu to nedovolovala.

Jak je na toto videu z roku 1998 rovněž slyšet, Prince předpovídal, že v roce 2001 Usáma bin Ládin zaútočí na Spojené státy. Pravda o tom, co se 11. září stalo, je v této zprávě jasná, a netřeba ani říkat, že mnozí výzkumníci zpochybňují platnost oficiální povídačky a ukazují spíše na vládní spiknutí.

Na tom videu Princ zpívá: 

  • „Vrátil jsem se do Ameriky, 
  • Nachystal jsem se na tu bombu, bude to veliký, 
  • To bin Ládin Usáma tu bombu chystá, 
  • Ameriko, dej si radši bacha na tu bombu, co na tě chystá
  • Bin Ládin Usáma,
  • A ta mě trefí v 2001 mezi všema rokama.“