Vůdce hnutí pouličních protestů Patriotičtí Evropané proti islamizaci Západu (PEGIDA) čelí stíhání za nošení trička s nápisem „Rapefugees not welcome“ (Znásil-chlíci nejsou vítáni“) sloganu při pochodu 4000 lidí tento víkend v Kolíně. Po zprávách o skandálu s masovým znásilňováním migrantů, které zachvátily Evropu, zorganizoval Lutz Bachmann se svým hnutím PEGIDA tuto sobotu v Kolíně protest „Rapefugees Not Welcome“ (Znásil-chlíci nejsou vítáni), kde se zdůrazňovala důležitost Západní kultury a svobody a ochrany žen.


Ale zatímco politickému establishmentu trvalo čtyři dny, než se postavili k orgiím sexuálních útoků na Nový rok, tak neztrácel žádný čas a zahájil stíhání pana Bachmanna za nošení trika, které protestuje proti znásilňování migranty.

Noviny Leipziger Volkszeitung hlásily, že pan Bachmann – který nemá nouze o kontroverze – byl zažalování politikem strany Zelených a právníkem Jurgenem Kasekem, který toto triko nazval „rozvracením“.

Pan Kasek promlouvající poté, co spatřil pana Bachmanna oblečeného v tomto triku na Facebooku (výše), řekl: „To není satyra. To je rozvrat,“ a podal trestní oznámení drážďanskému prokurátorovi.

To triko má ten samý motiv jako plakáty, které nesli včera při pochodu PEGIDY – tj. ženu pronásledovanou ozbrojenými muži. Pan Kasek argumentoval: „Je to jen záminka k podněcování nenávisti.“

Pan Bachmann byl už cílem rozsáhlých deligitimizačních snah už od vzniku PEGIDY v roce 2014. Byl nucen rezignovat z vedení této skupiny poté, co byly po internetu šířeny jeho obrázky oblečeného jako Adolf Hitler. Znovu byl dosazen poté, co se ve vedení PEGIDY vyjasnilo, že ty obrázky byly překresleny.

Včera s PEGIDOU demonstrovalo asi 4000 lidí. Pro pouliční hnutí platí přísná pravidla chování, ale tento protest vykolejili někteří členové „HOGESA“ (Chuligáni proti šaría), kteří začali být agresivní a nezvladatelní, čímž policii donutili, aby nasadila ke kontrole situace vodní děla.

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: breitbart.com