Co způsobuje to, co je vnímáno jako výbuch masových střeleb ve Spojených státech? Určitě to není větší přístup ke zbraním v moderní době. Zbraně bývaly daleko dostupnější před rokem 1968, kdy nebylo zapotřebí vůbec žádných kontrol zákazníka, aby si v Americe koupil zbraň. Masové střelby nejsou zhoršovány ani poloautomatickými puškami s velikými vnějšími zásobníky, jak ukazuje příběh masové střelby vrahouna s dvouhlavňovou brokovnicí v roce 1915. Tak jaké jsou společné rysy sdílené skoro všemi vrahy z masových střeleb v posledních 20 letech?

Podívejme se na ně.

Téměř všechny epizody masových střeleb z minulých dvaceti let a mnoho dalších epizod sebevražd a izolovaných střeleb mají jedno společné, a tím není použití zbraní.

Převažující důkazy poukazují, že tím největším samostatným faktorem u všech těchto incidentů je to, že pachatelé buď aktivně brali silné psychotropní léky, nebo na takových lécích byli v určitém okamžiku těsně předcházející minulosti, než spáchali své zločiny.

Mnohé věrohodné vědecké studie prováděné po více než desetiletí, stejně jako mezinárodní dokumenty od určitých farmaceutických společností, které potlačily informace ukazující, že léky účinkující jako SSRI (Selektivní inhibitory zpětného vychytávání serotoninu) mají sice dobře známé, ale neohlašované vedlejší účinky včetně mj. sebevražedného aj. násilného chování. Člověk potřebuje jen vhodné klíčové slovo nebo frázi na Googlu, aby si to sám našel. www.ssristories.com je jednou z populárních stránek, které zadokumentovaly více než 4500 případů z reportáží „mainstreamových médií“ celého světa o aberačním či násilném chování těch, kdo tyto silné drogy berou… Na seznamu střelců z masových střeleb se silnou vazbou na psychotropické léky jsou.

1. Eric Harris 17 letý (nejdříve byl na Zoloftu pak na Luvoxu) a Dylan Kebold 18 letý (školní střelba v Columbině v Littleton v Coloradu) zabili 12 studentů a 1 učitele a zranili 23 dalších, než zabili i sebe. Kleboldovy lékařské záznamy nebyly nikdy uvolněny pro veřejnost.

2. Jeff Weise, 16 letý, měl předepsáno 60 mg Prozacu denně (trojnásobek průměrné začínající dávky pro dospělé!), když zastřelil svého dědečka, snoubenku svého dědečka a mnoho spolužáků v Red Lake v Minnesotě. Pak zastřelil i sebe. 10 mrtvých, 12 raněných.

3. Cory Baadsgard, 16 letý, střední škola Wahluke (stát Washington) byl na Paxilu (který mu způsoboval halucinace), než si vzal do školy pušku a vzal si svých 23 spolužáků jako rukojmí. Na tuto událost nemá žádné vzpomínky.

4. Chris Fetters, 13 letý, zabil svou oblíbenou tetu, když bral Prozac.

5. Christopher Pittman, 12 letý, zavraždil oba své prarodiče, když bral Zoloft.

6. Mathew Miller, 13 letý, se oběsil v šatníku své ložnice po šesti dnech braní Zoloftu.

7. Kip Kinkel, 15 letý, (na Prozacu a Ritalinu) zastřelil své rodiče ve spánku, pak šel do školy a zahájil palbu, když zabil 2 spolužáky a 22 jich zranil krátce poté, co začal s léčbou Prozacem.

8. Luke Woodham, 16 letý (Prozac) zabil svou matku a pak zabil dva studenty, poranil šest dalších.

9. Chlapec z Pocatellu, ID (Zoloft) v roce 1998 měl Zoloftem vyvolaný záchvat, který způsobil ozbrojené obležení školy.

10. Michael Carneal (Ritalin), 14 let, zahájil palbu na studenty střední školy při shromáždění ke kázání ve West Paducah v Kentucky. Zabiti byli tři teenageři a pět dalších zraněno…

11. Mladný muž v Huntsville v Alabamě (Ritalin) se přeměnil v psychotika, co rozčtvrtil své rodiče sekyrou a zabil i dalšího příbuzného a skoro zavraždil ještě jednoho.

12. Andrew Golden, 11 let, (Ritalin) a Mitchell Johnson, 14 let, (Ritalin) střelili 15 lidí, zabili čtyři studenty, jednoho učitele a zranili 10 dalších.

13. TJ Solomon, 15 let, (Ritalin) středoškolský studen v Conyers v Georgii zahájil palbu na šest svých spolužáků a poranil je.

14. Rod Mathews, 14 let, (Ritalin) umlátil spolužáka k smrti holí.

15.James Wilson, 19 let, (různé psychiatrické léky) z Breenwood v Jižní Karolíně vzal revolver ráže .22 do základní školy a zabil dvě malá děvčata a zranil sedm dalších dětí a dva učitele.

16. Elizabeth Bush, 13 let, (Paxil) odpovídá za školní střelbu v Pennsylvánii.

17.Jason Hoffman (Effexor a Celexa) – školní střelba v El Cajon v Kalifornii.

18. Jarred Viktor, 15 let, (Paxil), po pěti dnech na Paxilu 61 krát probodl svou babičku.

19. Chris Shanahan, 15 let (Paxil) v Rigby, ID, který zčista jasna zabil jakousi ženu.

20. Jeff Fraklin (Prozac a Ritalin), Huntsville, AL, zabil své rodiče, když se vrátili domů z práce pomocí kladiva, sekerky, řeznického nože a pilníku, načež napadl svého mladšího bratra a sestru.

21. Neal Furrow (Prozac) při střelbě v židovské škole v LA bylo ohlášeno, že měl soudně nařízeno brát analog Prozacu i s určitou další medikací.

22. Kevin Rider, 14 let, přestal brát Prozac, když zemřel na průstřel hlavy. Původně o tom bylo rozhodnuto jako o sebevraždě, ale o dva roky později byla jeho smrt znovu otevřena k vyšetřování jako možného zabití. Přímý podezřelý byl rovněž 14 letý a bral Zoloft a další antidepresiva SSRI.

23. Alex Kim, 13 let, se oběsil krátce poté, co mu zvýšili předepsané dávkování Lexapro.

24. Diane Routhier měla předepsaný Welbutrin na problémy se žlučovým kamenem. O šest dnů později, když utrpěla spoustou nežádoucích vedlejších účinků tohoto léku, se zastřelila.

25. Billy Willkomm, uznávaný zápasník a studen University of Florida, dostal ve věku 17 let předepsaný Prozac. Rodina jej našla mrtvého po sebevraždě – v červenci 2002 se oběsil na žebříku v rodinném domě Gulf Shore Boulevard.

26. Kara Jaye Anne Fuller-Otter, 12 let, byla na Paxilu, když se oběsila na háku ve svém šatníku. Rodiče Kary řekli: „… ten prokletý doktor jí to nezrušil, když jsem ho o to žádal při druhé návštěvě. Říkal jsem mu, že má na Paxil určité zvláštní reakce…“)

27. Gareth Christian, Vancouver, 18 let, byl na Paxilu, když v roce 2002 spáchal sebevraždu, (Garthův otec nepřenesl smrt svého syna přes srdce a zabil se také v garážovém přístavku svého rodinného domu).

28. Julie Woodward, 17 let, byla na Zoloftu, když se oběsila v garážovém přístavku domu její rodiny.

29. Mattew Miller byl 13 letý, když navštívil psychiatra kvůli potížím ve škole. Psychiatr mu dal vzorky Zoloftu. O sedm dnů později jej jeho matka našla mrtvého, pověšeného na pásku na háku k věšení prádla v jeho šatníku.

30. Kurt Danysh, 18 let, a na Prozacu, zabil brokovnicí svého otce. Teď je za mřížemi a píše dopisy, v nichž zkouší svět varovat před léky SSRI, že ty mohou zabíjet.

31. Woody -, 37 letý, spáchal sebevraždu, když už 5. týden bral Zoloft. Jeho lékař krátce před touto smrtí navrhl zdvojnásobení dávek tohoto léku. Svého lékaře navštívil jen kvůli nespavosti. Nikdy neměl deprese, ani neměl historii jakýchkoliv symptomů mentální poruchy.

32. Chlapec z Houstonu, 10 let, zastřelil svého otce poté, co mu zvýšili dávkování Prozacu.

33. Hammad Memon, 15 let, zastřelil středoškolského spolužáka. Diagnostikovali mu ADHD a deprese a bral Zoloft a „další léky na svůj stav.“

34. Matti Saari, 22 letý student kulinářství, zastřelil 9 studentů a učitele a dalšího studenta zranil, než zabil i sebe. Saari bral SSRI a benzodiazepan.

35. Steven Kazimierczak, 27 letý, zastřelil pět lidí a zranil 21 dalších, než zabil i sebe, v universitním auditoriu Northern Illiois University. Podle jeho snoubenky bral v poslední době Prozac, Xanax a Ambient. Toxikologické výsledky ukázaly, že měl v metabolismu pořád ještě stopy určitého množství Xanaxinu.

36. Finský střelec Pekka-Eric Auvinen, 18 letý, bral antidepresiva, než zabil osm lidí a zranil tucet dalších na střední škole v Jokela – pak spáchal sebevraždu.

37. Asa Coon z Clevelandu, 14 letý, postřelil čtyři lidi, než si sám vzal život. Soudní zápisy ukazují, že Coon byl na Trazodonu.

38. Jon Romano, 16 letý, na medikaci kvůli depresi, vystřelil na učitele na své newyorské střední škole z brokovnice…

Co chybí na tomto seznamu …, že 3 ze 4, o kterých je něco takového známého, berou tu samou medicínu…

Na jakých lécích byl Jared Leeoughner, 21 letý …, když zabil 6 lidí a zranil 14 dalších v Tusconu v Arizoně.

Na jakých lécích byl James Eagan Holmes, 24 letý…, když zabil v Auroře v Coloradu 12 lidí a zranil 59 dalších.

Na jakých lécích byl Jacob Tyler Roberts, 22 letý, když zabil 2 a zranil 1, v Clackamas v Oregonu.

Na jakých lécích byl Adam Peter Lanza, 20 letý, když zabil 26 lidí a zranil 2 v Newtown Ct.

Ti, co se zaměřují na další zákazy střelných zbraní, nebo omezování zásobníků, se prostě soustřeďují na špatný problém a kladou špatné otázky, buď jako záměrný pokus o zakrytí těchto souvislostí, nebo kvůli naprostému a úplnému ignorantství.

Nepodlehněte jim! Tlačte na naše zvolené „zástupce“ a média, aby na tyto problémy vrhli ostré světlo. Nepřestávejte se štvanicí na ně, dokud to neučiní. [/quote]

Zdroj:  prepperchimp.com