Vláda Spojených států je už jedenáct let ve válce. Americká vojska zničila Irák, zanechala tuto zemi a miliony životů v ruinách a rozpoutala sektářské krveprolití, které držela vláda Saddáma Husseina pod kontrolou. Každý jednotlivý den v „osvobozeném“ Iráku je počet zabitých stejně vysoký jako během vrcholu amerických pokusů o okupaci. V Afghánistánu ani jedenáct let pokusů o okupaci nebylo o nic úspěšnějších než desetiletí sovětské okupace. Afghánistán pořád ještě není udolaný i přes dvě desetiletí války se dvěma supervelmocemi. 


Stejně jako Sovětům, i Američanům se podařilo zabít spousty žen, dětí a vesnických stařešinů, ale málo cenných válečníků. Na místě loutkové vlády Sovětů je tam loutková vláda Washingtonu. To je jediná změna a washingtonské loutky nejsou o nic bezpečnější, než byly ty sovětské.

V Libyi použil Washington zkorumpované loutky NATO a CIA-naverbované bandity ke svržení další stabilní vlády Muammara Kaddáfího a zanechaly Libyi zabředlou do sektářského násilí. Stabilní prosperující země byla jednoduše zničena západními vládami, které káží lidská práva a zatracují Čínu a Rusko, že žádná nemají.

Washington také zabíjí civilisty pomocí dronů a leteckých útoků v Pákistánu a Jemenu, ve dvou zemích, s nimiž není Washington ve válce, koupil si ale jejich vlády a platí pákistánské a jemenské vládě za právo vraždit jejich občany a destabilizovat tyto země za chodu.

A teď v Sýrii Washington pracuje na zničení další stabilní sekulární vlády vedené v Británii vyškoleným očním lékařem.

Jedenáct let ilegální agrese Washingtonu proti muslimským zemím – válečných zločinů podle Norimberského tribunálu s nacisty – vedlo k úmrtím civilistů, která daleko převyšují vojenské ztráty a doma vede americký policejní stát, který zničil vládu zákona a ústavní ochranu amerických občanů. Washington a jeho presstitutky zdůrazňují, že tyto oběti jsou nezbytné, aby zachránili Američany před teroristy z Akl-Káidy, žádného z nichž však ve Spojených státech nikdy nechytili.

Když jsem slýchával tuto propagandistickou linii pumpovanou do nás Washingtonem a jeho ministerstvem propagandy už jedenáct let, představte si můj úžas, když jsem spolu spatřil dva titulky.

[quote align="center" color="#999999"]

„Al-Nusra vyhlašuje příslušnost k Al-Káidě“ (BBC) a „Kroky k rozšíření pomoci syrským rebelům na Západě nabývají na rychlosti“ (NY Times).

Al-Nusra je tou hlavní složkou „Syrských rebelů“ a ta se spojila s naším smrtelným nepřítelem  Al-Káidou  Usámy bin Ládina. [/quote]

Počkejte minutku! Naše vláda nám už jedenáct let říká, že jsme vyhazovali ty biliony dolarů na války k ochraně Američanů před Al-Káidou, čímž jsme ohrozili sociální zabezpečení, Medicare, síť sociálního zajištění, směnnou hodnotu dolaru, kreditní rating americké pokladny a naše občanská práva, aby Ameriku zachránila před teroristy Al-Káidy.

Tak proč teď Washington podporuje Al-Káidu ve svržení sekulární, ne-islamistické vlády v Sýrii, která nikdy nic Američanům neudělala!?

Michael R. Gordon a Mark Lander z New York Times povýšili teroristy z organizace Al-Káida do stavu „syrské opozice“. Při setkání u oběda, kde byla hostitelem washingtonská loutka britský ministr zahraničí William Hague a US ministr zahraničí John Kerry ta „syrská opozice“ čili Al-Káida požadovala protiletecké a protitankové zbraně. Vedoucí činitel Washingtonu řekl: „Naše pomoc má stoupající trajektorii a president Obama nařídil svému národně bezpečnostnímu týmu, aby zjistil další možnosti tak, abychom mohli svou pomoc zvýšit.“

US ministr zahraničí John Kerry oznámil pro „syrskou opozici“, k níž teď patří Al-Káida  123 milionů dolarů „balíčku obranné pomoci“. Washington už poslal 117 milionů dolarů „potravinových a zdravotních dodávek“ pro „syrskou opozici“ a nařídil svým středovýchodním loutkám, aby jim poslaly zbraně. Všimněte si toho orwellovského jazyka: podpora pro vnější teroristickou sílu usilující o zničení vlády a lidu se nazývá „balíček obranné pomoci“.

11. dubna list francouzského establišmentu Le Monde ohlásil, že dominantní silou „syrské opozice“ je organizace al-Nosra přidružená k Al-Káidě  nikoliv demokratičtí revolucionáři. I přes tento fakt washingtonské loutky Francie a Británie tlačí na Evropskou unii, aby poslala „syrské opozici“ přidružené k Al-Káidě zbraně. A senátor John McCain chce americké nálety na syrské vládní síly, s nimiž nejsou USA ve válce, aby poskytly Al-Káidě letecké krytí k zabrání Sýrie.

Mezi tím islamističtí šiíté, kterým Američané nechali kontrolu nad Irákem, oznámili, že vstoupili do války proti Američany podporovaným silám Al-Káidy snažícími se o radikalizaci Sýrie.

OSN prozatím ve své zprávě spočítala, že vojenské útoky na Sýrii organizované washingtonskými zástupci zabily 70 000 lidí. Američané jsou ale příliš zaměstnaní bombami na Bostonském maratónu, které zabily 3 lidi.

A opět „ti nepostradatelní lidé“ přináší smrt a zkázu do celé země, aby těm mrtvým přinesli „svobodu a demokracii“. Žádný Syřan nepožádal o „osvobození“ ze svého života.

Buď Hrdý, Američane. Konáme svou povinnost ke své oprávněné hegemonii nad světem a k Izraeli, který si koupil naši vládu.

Je to naše právo být hegemonickou mocností nad planetou zemí a do toho patří i Středozemní moře.

Je tudíž washingtonským právem udělat převrat v Sýrii, abychom se zbavili tamní ruské námořní základny. Římané by nikdy nepřipustili, aby měla cizí mocnost námořní základnu ve Středomoří, a my bychom neměli o nic míň, pokud nejsme jakýmsi státem moulů, který se leká vlastního stínu.

Středozemí bývalo pro Římany mare nostrum – naše moře. Teď je to naše moře a podle boha si máme nárokovat převrat v Sýrii.

Izraeli dal samozřejmě právo na „Velký Izrael“ sám Bůh – a kdo jsem, abych zpochybňoval křesťanské a sionistické kazatele tyjící z izraelských peněz – a součástí „Velkého Izraele“ je i řeka v jižním Libanonu, která dodává vzácnou vodu.

Hizballáh zabezpečovaný Sýrií a Iránem Izraeli zabránil v konfiskaci jižního Libanonu, aby si sebral práva na vodu, kterou jim dal Bůh. Abychom tudíž splnili své závazky, jakožto loutka Izraele, tak se od nás chce, abychom zničili jak Sýrii tak Írán tak, aby byl Hizballáh izolovaný a nestál v cestě „Velkému Izraeli“, aby mohl být vytvořen.

Křesťanské a sionistické církve toto poselství v USA opakují každou neděli. Jestli tomu nevěříte, jste něco na způsob anti-američanů a ani-semitů a budete extremisté. Nebo byste mohli být opovrženíhodní muslimští teroristé, které je třeba podrobit waterboardingu, aby se přiznali. Domácí bezpečnost s vámi udělá krátký proces, zrovna takový, jako s těmi ruskými muslimskými teroristy v Bostonu, kteří zkusili vyhodit do povětří maratónský běh.

Myslím to vážně, jak bychom mohli my nepostradatelní lidé přinášet svobodu a demokracii světu, když mají Rusové námořní základnu v našem moři? Jak můžeme provádět projekci síly, když jsme projekcí takové slabosti, že dovolíme cizím mocnostem přítomnost v naší exkluzivní sféře vlivu mnoho tisíc mil daleko od našich hranic. Nezapomínejme, že americké hranice jsou hranicemi světa. Říká se to i v naší písničce „Od moře až k zářnému moři.“ Nezapomínejte na to.

Samozřejmě, že nepůjdeme hlava proti hlavě proti další dobře jaderně vyzbrojené vojenské mocnosti, ale oklikou přes démonizaci syrské vlády a Rusů za podporu očního lékaře, který je „brutálním diktátorem“, který vzdoruje islamistické  Al-Káidě  financované Washingtonem, aby si zabrala Sýrii.

Naši pánové ve Washingtonu mohou použít OSN a všechny ty dobře placené loutkové státy, aby tlačili na Rusy, aby sklapli a uhnuli z cesty. Myslím to vážně, chce snad Putin, aby všechny ty v Rusku umístěné NGO, které financujeme, zvedly své operativce do moskevských ulic a svrhly jeho vládu?

Myslím to vážně, kdo si myslí Putin, že stojí nad naší bohem-danou hegemonií nad světem, menší než Izraeli bohem-daná hegemonie nad Středním východem? Myslím, že Putin je proto také a zrovna tak i Číňané. Myslím to vážně, kdo si myslí, že jsou? Američané? Copak ti Číňané neví o naší kontrole nad Pacifikem? Myslím to vážně, copak jsou tak mimo mísu?

A myslím to vážně, jak bychom se my všichni dostali do nebes, kdybychom neplnili vůli Boha a nedali Střední východ Izraeli, když jak Izrael říká, písma to vyžadují. Myslím to vážně, nechci přeci vzdorovat Bohu a shořet v pekle? Měli byste se radši, než zemřete, dát na tu správnou stranu.

Myslím to vážně, kdo chce takový osud. Měli bychom se radši zbavit Sýrie dříve, než na nás přijde řada.

Když neuděláme to, co nám Izrael říká, že Bůh vyžaduje, jsme vyřízeni. To je jisté.

Dr. Paul Craig Roberts

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj:  globalresearch.ca