Ač Obama světu povídal, že v pátek na MIT při přísně tajném neprotokolovaném projevu mluvil o „basketbalu“, tak ve skutečnosti vyzýval k cenzuře Internetu a k čistkám hlasů odporujících jeho globalistické agendě. Tento projev zachovali téměř všichni účastníci zcela v tajnosti, kdy tito, než jim bylo uděleno místo mezi posluchači, souhlasili, že tuto akci nebudou zaznamenávat, fotografovat, tweetovat o ní ani o ní jinak referovat.


Umlčování lidí, se kterými nesouhlasíte je tak ne-americké, jak jen ne-američnost můžete provozovat. Rigorózní debata, poctivá diskuse a otevřená výměna názorů, to je způsob, který je americký. Takže není vůbec žádným překvapením, že zrovna Obama, tj. globalista, který šíří svou ideologii při přísně tajných „neprotokolovaných“ projevech, takovýto způsob nesnáší.

Obama řekl: „Pepku vyskoč!“ A YouTube se zeptal: „Jak vysoko?“

YouTube už na své platfrormě začal s masovou prořezávkou konzervativních anti-globalistických hlasů, což dokazuje, že Obama pořád ještě třímá otěže nesmírné moci nad ortodoxně liberálními mediálními kanály.

Spolky jako Jižanské centrum zákona chudiny, vysoce zpolitizovaná krajně levicová asociace, a ADL rekrutují své členy, aby prováděly policejní dohled nad obsahem Googlu ukazovaném z YouTube. Ty operují pod záminkou odstraňování extremistického obsahu (jako ISIS, neonacistů, jak o tom mluvil Obama), kdy YouTube, jak se dalo čekat, zašel až tak daleko, že odstraňuje obsah, jehož tvůrci nesouhlasí s postoji mainstreamových médií.

Plný audiozáznam z Obamova neprotokolovaného projevu je k dispozici zde: