První dáma Melania Trump podle pastora Bílého domu Paula Begleye požadovala, aby Bílý dům, ještě než v této budově spočinou nohou, podstoupil úplný exorcismus s odstraněním všech těch „pohanských idolů a démonických artefaktů“ z „let pod Clintonem a Obamou“. „Do Bílého domu nevlezu, pokud nebude úplně očištěn vymýtáním,“ řekla Melania Trump pastorovi Begleyovi.


Mezi emaily Clintonové z 29. srpna 2008 vydanými Wikileaks je takový, v němž vedoucí vládní činitel píše Hillary Clinton:

„Se zkříženými prsty nad vyndanou prackou toho králíka vytaženého z krabice v podkroví obětuji na zadním dvorku Molochovi slepici…“

Toho samého roku byl pak předseda kampaně Hillary Clinton John Podesta také odhalen, jak se hrabe do okultismu. Emaily z WikiLeaks odhalily, že on se svým bratrem Tonym se při večírcích se žranicí spolu s Marinou Abramovich spouštěl při satanistickém „spirituálním vaření“ těchto večeří, kdy pochoutky na večírku zobrazovaly prasečí krev, nesčetné tekuté lidské esence a předstírali i lidské oběti.
Když to tam mělo takové předchozí nájemníky jako Clintonovci a Obamovci a ten druh společnosti, s jakou se tyto rodiny družily, tak vůbec není divu, že

Melanie Trump žádala, aby Bílý dům podstoupil plné vymýtání exorcismem, než do té budovy vkročí.