Viktor Orbán vyzval vlastenecké spojence v EU, aby se přidali k Maďarsku v jeho boji proti globalistické válce proti národním státům, která přivodí pád Západu. „Nad Evropou se kvůli imigraci stahují temná mračna,“ varoval v neděli v Budapešti při výročním projevu k národu o stavu státu tento konzervativní ministerský předseda vlády.


„Budeme-li mít dost spojenců – a my můžeme mít dost spojenců – tak jsem si jist, že uspějeme,“ řekl svým příznivcům.

„Nezůstaneme potichu, abychom se dívali na realizaci Sorosova plánu: bude-li to zapotřebí, použijeme i silnějších právních nástrojů,“ pokračoval Orbán, kdy zdůrazňoval důležitost toho legislativního balíčku „na zastavení Sorose“, který jeho vláda minulý týden předložila parlamentu, podle něhož budou neziskovky otevřených hranic pomáhající ilegálním migrantům zdaněny, aby poskytly peníze na ochranu hranic.

„Pokud nezastaví své nebezpečné aktivity, tak je prostě ze své země vyhostíme, ať jsou si, jak chtějí, mocní a bohatí.“

Orbán nachystaný dovést v dubnu svou stranu Fidesz k už třetímu lavinovitému vítězství za sebou zdůrazňoval, jak jeho konzervativní administrativa „zabránila tomu, aby nás islámský svět zaplavil z jihu,“ když postavila svou účinnou pohraniční zeď, aby zabránila ilegální imigraci.

„My Maďaři máme svou budoucnost jen v tom, že zůstaneme Maďary, pokud budeme kultivovat svůj jazyk, chránit svou křesťanskou a maďarskou kulturu a pokud ubráníme svou nezávislost a svobodu Maďarska,“ dodal.

Zdroj: " target="\\\_blank">breitbart.com