Ať souhlasíte s jejich přístupy nebo ne, jsou ty gay parády (povětšinou) stejně jako gayové samotní, radostné, barvité, nadšené a mírumilovné. Pochodují si pod svými duhovými fanglemi, oblečení do strašně praštěných oděvů a všem povídají o tom, jak jsou strašně hrdí, že jsou jací jsou. Je to otravné? Nejspíš ano, zvláště když máte pocit, že se se svou agendou otravně vnucují. Ale tyto pochody mají ve zvyku být dosti mírumilovné.


Jistě, ten její hábit mě úplně láká se k Antifa přidat!

Antifa na pochodující začali pokřikovat, kdy je prohlašovali za „fašisty“ a „lumpy“. Reportér, který o této události referoval, uvedl, jak někteří lidé k tomu říkají, že to byla „propagandistická akce zaměřená na vyvolání rozkolů v komunitách.“ Ale neočekává se snad od Antifa, že budou jako pro-gaye, tak pro-muslimy? Jenže to vypadá, že když si nakonec uvědomili napětí mezi oběma komunitami, tak je to podnítilo k tomu, aby si vybrali, že budou stranit jen jedné z nich. Avšak potom, kdokoliv je nepřítel, tak musí být označen za nacistu a fašistu. Takže teď jsou podle Antifa gayové rasističtí neonacisti, kteří pochodují muslimskými oblastmi, aby uráželi své odpůrce.

Na čím dál více a více gayů začíná tohle působit jako lék, kdy revoluci za jejich stranu vede Milo Yiannopolos. Po tomto incidentu bych nebyl vůbec překvapen, kdyby se jich ještě větší počet začal odvracet od krajně levicových hnutí a začali se připojovat k nějakým normálnějším politickým a sociálním zařazením. Ukáže to jen čas, ale ještě budeme muset spolknout spoustu dalších léčiv.

Alisha Sherron

Zdroj: squawker.org