Howard Rubin, široce známý jako pravá ruka George Sorose, byl podle dokumentů obviněn z vedení „podnikání obchodu s lidmi,“ přičemž prý znásilňoval, brutálně napadal a zotročoval ženy v sexuálním žaláři pořízeném za 8 milionů dolarů v Manhattanu. Tohoto bývalého obchodníka z Wall Streetu Howarda Rubina, 62, obvinily tři ženy včetně dvou vysoce profilovaných zajíců z Playboye, že je znásilňoval a mlátil v tom půdním apártmánu ve středu města, který je prý vybaven samými provazy, řetězy a dalšími sado-masochistickými pomůckami.


O této Sorosově pravé ruce se říká, že tam nalákal tucty žen z celých USA nabídkami od 2 000 $ do 5 000 $ na ‚údajné činnosti společnic a fotomodelek‘, kdy je následně napadal tak brutálně, že podle obžaloby potřebovaly kosmetickou a dentální nápravou chirurgii.

Daily Mail hlásí: Při jedné takové seanci tento ženatý otec podle obžaloby údajně nasadil jisté ženě roubík a týral ji bodlem k nahánění býků v rozkroku, než ji nakonec znásilnil.

Jinou ženu mlátil do prsů ‚tak brutálně, že jí z rozervaného pravého prsu vymlátil ven implantát,‘ za což jí ale zaplatil 20 000 $ za opravu, uvádí se v žalobě podané advokátem Johnem Balestrierem.

Žaloba tvrdí, že Rubin obětem říkal, že je sváže a jen obyčejně znásilní, kdy jedné říkal: ‚Znásilním tě tak, jako znásilňuji svoji dceru.‘

Pan Rubin je od roku 1985 ženatý s další absolventkou Ekonomické fakulty Harvardu Mary Henry, která si ponechala své dívčí jméno.

Tento pár má spolu tři děti.

Tento bankéř byl přitom údajně spřažen s nápomocnými naháněči žen a právníkem.

Ty žaloba obviňuje, že se pokoušeli ‚Rubinovy sexuální nepřístojnosti a trestné zneužívání žen krýt a sloužili jako krytí pro rozsáhlý systém obchodu s bílým masem.‘

Žaloba nazývá tuto údajnou Rubinovu zločinnou síť ‚Podnikem‘ a říká, že ta ‚existovala už mnoho let.‘

Rubin, když mu New York Post telefonoval, tato podezření odmítl komentovat.

Rubin začal svou kariéru v roce 1982 v oboru obchodů se zárukami podloženými cennými papíry u Salomon Brothers.

Přidal se k oddělení zaručených aktiv u Bear Stearns, kde se stal jedním z hlavních řídících jednatelů a šéfem Obchodování, než v roce 1999 odešel do výslužby jako jeden z nejrespektovanějších mužů Wall Streetu.

V 80. letech se dopustil u Merrill Lynch způsobení historicky těžkých ztrát, kdy provedl série neschválených obchodů, které tuto společnost stály 250 milionů $.

V roce 2008 se vrátil z výslužby, aby vedl investičních fond do papírů podložených zárukami u finančníka George Sorose, který patří k Soros Fund Management, LCC. Tuto firmu opustil v roce 2015.

Rubin je od roku 1985 ženatý s filantropkou a také absolventkou Ekonomické fakulty Harvardu Mary Henry.

Tento pár vychoval své tři děti v Upper East Side v New Yorku a dům má i v Hamptons.

Tady Rubina vidíte s jeho nejstarší dcerou na jejím debutantském bále na fotce, kterou vystavila k přání ke Dni otců.

Právník, který podal žalobu, v prohlášení uvedl: ‚Po několikaměsíčním vyšetřování prostřednictvím svých právníků podali žalující žalobu k federálnímu soudu v Brooklynu obviňující Rubina a jeho spolu-spiklence (včetně jednoho bývalého prokurátora), že spolupracovali v rámci toho Podniku, který tahal ženy nalákané na cestování po celých Spojených státech do tajného půdního apartmánu, který Rubin řídil ve středu Manhattanu.

‚V tomto půdním apartmánu pak Rubin tyty ženy zmlátil a znásilnil.‘

‚Navrhovatelé obviňují Rubina a další lidi a subjekty tohoto podnikání – kteří se rovněž dopustili činů bránění spravedlnosti – porušovali Zákon o vyděračském a korupčním vlivu (RICO) a Zákon na ochranu obětí obchodování s lidmi a jsou obviněni ze sérií dalších podezření včetně násilného napadení, mlácení, nezákonného věznění a záměrného způsobování citového utrpení.‘

Zdroj: dailymail.co.uk