Střelec z Las Vegas Stephen Paddock vedl společnost obchodující s drogami a pašující děti, z čehož vydělal miliony dolarů, ukazují nové explozivní důkazy, které hrozí, že rozvrátí oficiální povídačku a dokáží, že orgány zákona spolu s médii mainstreamu se účastní spiknutí k dezinformacím veřejnosti ohledně útoku z Las Vegas. Paddock pracoval mezi lety 1985 až 1988 pro vládního dodavatele Morton-Thiokol, předchůdce společnosti Lockheed Martin.


Poté, co v roce 88 odešel, dále vydělával miliony. Experti na gamblerství vám budou povídat oficiální povídačku, že Paddock si ty miliony vydělal hraním video pokeru – což je nesmyslná pohádka.

Nikdy hrou video-pokeru miliony nevydělá. Kdyby profesionální hráč přišel na to, jak ten systém zlomit a z pravidelných her video-pokeru profitovat, tak by mu zakázali všechna kasina ve městě – a ne, že by byl vítán s otevřenou náručí a tisíci dolary v počítačích.

Opusťme tu pohádku médií mainstreamu a vraťme se do reality.

Paddock v roce 1988 v podstatě odešel do důchodu. Pak ale začal každoročně vydělávat milion za milionem. A odkud ty miliony pocházely?

Paddock vlastnil za časů své práce u Morton-Thiokol dvě letadla a měl pilotní průkaz. Mainstreamová média to před námi zoufale zakrývají, ale víme také, že vlastnil společnost Paradise Ranch (Ranč ráje), společný podnik s filipínským Americkým dětským fondem, charitu, která „Poskytuje přechodný domov pro americké děti, co přiletěly z Filipín.“

O této informaci je u mainstreamu zatmění. Na CNN to neuslyšíme. Odhalit Paddocka jako temnou osobu z pozadí provázanou s elitou se jejich agendě moc nehodí. Ale tyto informace jsou snadno ověřitelné a při troše pátrání se snadno najdou.

A teď, jako by to nebylo dost divné, na Filipínách je také Pradise Ranch, tedy v domovské zemi jeho partnera Marilou Danley. A tento Paradise Ranch je hned vedle bývalé základny Amerického letectva v Zóně Clark Freeport ve městě Angeles – známém jako mezinárodní uzel těch nejtemnějších kšeftů na světě, tedy sexuálního pašování dětí.

Paddock si své miliony nevydělal hraním video-pokeru. Hrabal peníze z těch nejtemnějších kšeftů, jaké jsou lidem známy. Paddock byl bývalý pilot CIA, co vedl bandu pašeráků lidí k sexuálním účelům z Filipín, kdy dodával děti do Spojených států pod pláštíkem své společnosti, kterou se média mainstreamu před vámi zoufale snaží zakrýt.


Ale nedělejte si starosti – tady není nic k vidění. Média mainstreamu si nemyslí, že by na tom bylo něco, co by stálo za reportáže. Jen to jen velká shoda náhod! Neradi by obrátili karty a poukázali na kohokoliv s mocí a bohatstvím, takže měli bychom to udělat my?

Podívejme se pravdě do očí. O Stephenu Paddockovi nám neříkají pravdu. Že byl „jedním z nich“. Věděl příliš mnoho. Byl z vnitřních kruhů, měl závazky a byl předurčen, aby do toho spadnul. Stephen Paddock byl trouba, co jim naletěl.

Potud, pokud budou CNN a média mainstreamu pokračovat se svým spiknutím s orgány zákona a s hlavními nadnárodními korporacemi, aby chránily klíčové hráče před právním a finančním postihem, tak se rodiny těch zabitých nikdy nedoví pravdu o tom, co se ve Vegas stalo a proč se to stalo.

Zdroj: wire.com