Pradávné kultury věděly o šišince a její důležitosti už před tisíciletími. Dnes většina lidí o šišince mozkové a o tom, proč pradávné kultury věřili, že je tak důležitá, ví jen hodně málo. Mocné rodiny jsou odhodláni udržet nás v neznalosti o tomto mocném portálu, který leží hluboko v centrální části našeho mozku. V dnešním světě je rozehrána jen jedna velká konspirace.

Mocné rodiny – ta kabala vzájemně provázaných globálních elit – a jejich plánů na kontrolu lidstva se zavedením totalitního Nového světového řádu.

Mocné rodiny s nasazením celé škály mazaných lstí vytažených přímo z ďáblovy příručky ženou svými propagandistickými orgány svět k přesvědčení o své neexistenci, během čehož neustále utahují lidstvu smyčku kolem krku.

Před tisíciletími kultury jako staří Egypťané a Řekové věděli, že šišinka má pro lidi ohromný význam. Ale elitářská kabala tyto znalosti potlačila v odhodlání, že lidi přesvědčí o tom, že nejsou nic jiného než bezduché konzumující mašiny, otroci mizejících dolarů a chabých svalů.

Ale existence šišinky mozkové, čili třetího oka, mocné rodiny děsí.

Moderní věda nám říká, že je to malá kónická část našeho mozku, která odpovídá za produkci derivátu serotoninu zvaného melatonin, který přímo spolupůsobí s našimi hormony, které následně modulují náš vzor spánku a probouzení spolu s našimi sezónními funkcemi.

Je v tom ale daleko, daleko více.

Dnes se o šišince uvolňuje jen málo informací, ač ta by podle mnoha výzkumníků mohla lidstvu pomoci k dosažení jeho plného potenciálu a k porážce našeho tyranského panstva.

Mnozí ji považují za portál, který u lidí propojuje fyzický a spirituální svět.

Při aktivaci nabízí šišinka pocit euforie a jednoty zaplňující mysl poskytující pocit znalosti a osvícení.

Říká se, že lidé mohou tyto funkce šišinky aktivovat jógou, meditacemi a dalšími metodami.

Šišinka je považována za způsob, jak cestovat mezi dimenzemi, o čemž mnozí mluví jako o astrální projekci nebo o poznání na dálku.

Je však zajímavé, že to vidění na dálku zkoumá i vláda.

Vědci ze Stanford ve skutečnosti sledovali „muže cestujícího mimo své tělo do vesmíru.“ Byl schopen přesně spatřit a popsat prstenec kolem Jupitera a dokonce i prstenec, o kterém vědci ještě neměli ani ponětí, dokud k němu kosmická loď Pioneer 10 později nedoletěla.

A toho všeho bylo prý dosaženo pomocí šišinky.

Nebyli to ale jen vědci ze Stanfordu a americká vláda, kdo pracoval na projektech spojených s šišinkou, i bývalý Sovětský svaz se velice o tento portál pohřbený v našem mozku zajímal a i četné temné organizace potichoučku už desetiletí šišinku studují.

Ale informace, výsledky a potenciální přínosy spojené s šišinkou elita převážně drží pro lidstvo mimo volný dosah.

Zajímavé však je, že dávní lidé o moci šišinky věděli, a dávný člověk byl schopen pomocí četných dávných metod a postupů – které se v průběhu staletí poztrácely – schopen kontrolovat mysl a činnost jiných lidí ve fyzickém světě.

Proč nejsme schopni plného potenciálu šišinky využít dnes?

To je zajímavá otázka, která si zaslouží dost jednoduchou odpověď. Věří se, že plný potenciál šišinky je uzamčený kvůli té spoustě FLUORIDU SODNÉHO, který lidé každý den tráví.

Panuje přesvědčení, že většinu fluoridu sodného, který vstupuje do našeho těla, absorbuje právě šišinka.

Podle domněnek to způsobuje, že šišinka pracuje s méně ‚šťávami‘ a vytváří to mezi hormonálního procesy v našem těle nerovnováhu.

„Moderní medicína o roli této žlázy ví hodně málo, ta ale má bohatou metafyzickou historii. Např. Descartes věřil, že v šišince je ‚sídlo duše‘ a jak západní, tak východní mystické tradice ji ve svých hodnoceních stavěli jako nejvyšší spirituální centrum,“ uvedl  Rick Strassman MD.