Nový senátní návrh zákona se pokouší americké občany přinutit, aby si registrovali u vlády svou hotovost, jinak půjdou až na 10 let do vězení. Tento nový návrh zákona je nestoudným pokusem vyčenichat veškeré bohatství lidí, ať už je ve fyzických aktivech nebo v digitálních měnách – a krutě trestat ty, kdo se pokusí obchodovat s ostatními mimo tento systém.


Anongroup.org hlásí: Podle článku Projektu svobodného myšlení od Claire Bernishe:

Nový zákon se snaží stopovat vaše peníze a aktiva s okamžitou účinností, a bude jakýkoliv obchod propojovat s vládou, aby podniky fungovaly de facto jako pobočky finančáku, aby mohli krást veškerá vaše aktiva – včetně Bitcoinů a dalších kryptoměn – pokud byste pochybili a třeba nenahlásili, že budete cestovat s více než 10 000 $.

Pod záminkou boje s praním peněz senátní předloha zákona 1241 „Zákon o boji s praním peněz, financováním terorismu a podvrhům 2017,“ se stupňují regulace digitálních měn a zavádí další autokratické finanční kontroly ve snaze zajistit, aby nikdo s nějakými aktivy nemohl uniknout těm nejnekalejším a nejnemorálnějším snahám vlády mít možnost občanstvu zabavovat jeho bohatství.

A tohle všechno zase pod tou fraškou se zástěrkou boje proti terorismu.

Zabavování občanského bohatství udílí vládnímu loupežnictví značné možnosti, kdy vaše hotovost, majetek a další aktiva půjde ukrást úplně, aniž by k tomu bylo zapotřebí řádného procesu, na dokazování vaší viny – často přičítané drogovým zločinům – už totiž záležet nebude.

Ani soudní verdikt o nevině vám nezaručí navrácení státem ukradeného majetku.

Americká vláda už praktikuje nepředvídanou, loupežnickou a čím dále bezohledněji uplatňovanou formu loupeží známých jako zabavování aktiv. V posledních několika letech provozuje policie legální krádeže, k nimž zjevně získala byrokratickou imunitu.




Loading...