Trumpův poradce Roger Stone ve středu přežil pokus o atentát, uprostřed fám, že to bylo jeho odhalování plánů Hlubokého státu na podvracení Trumpa, čím se vydal na nebezpečnou dráhu.  Podle Stona do něj narazilo záhadné temně tónované auto a trvalo na tom, že ta srážka „byla nehoda.“ To je ale letos už druhý pokus o jeho život. 


Stone je jeden z mála lidi z vnitřních kruhů Washingtonu DC ochotných vypovídat proti Clintonům a také opakovaně vyzýval k trestnímu stíhání Hillary Clinton za trestuhodné zacházení s tajnými emaily, když byla ministryní zahraničí. 

Washingtonexaminer.com hlásí

Dlouhodobý Trumpův důvěrník Roger Stone ve středu řekl, že na Floridě byl účastníkem autonehody. 

„To auto, ve kterém jsem cestoval, rozpláclo velké šedé temně tónované 4 dveřové auto se zatemněnými skly,“ tweetnul tento barvitý politický konzultant a bývalý poradce prezidenta Trumpa. 

Stone, který nedávno propagoval svou knihu o prezidentu Trumpovi, po havárii mluvil s Alexem Jones z Infowars, přičemž tvrdil: „Mně to jako nehoda nepřipadá.“ 

Stone rovněž na Pompano Beach mluvil s CBS Miami. „Prostě do nás naplno najeli,“ řekl. „Mám zhmožděniny, ale jsem OK.“ 

Kolem Stona bývalého pomocníka Richarda Nixona, který býval označován za špinavého politického intrikána, se točí kontroverze dlouhé roky, když protlačoval konspirační teorie, k nimž patřil vražedný gang Clintonů a to, že za vraždou prezidenta Johna F. Kennedyho byl bývalý prezident Lyndon Johnson. 




Loading...