Rakušan Rudolf Beuss hledal celý svůj život nejlepší alternativní léčbu rakoviny, až byl nakonec úspěšný. (Foto: AZ Quotes / Wikimedia)

Jeho speciální džus posílí váš imunitní systém, vyčistí vám krev a rovněž vašemu tělu dodá energii. Nejdůležitější věcí je ale to, že se ukázalo, že tento džus pomůže i v boji proti rakovinným buňkám!

Ukázal se účinný při léčení více než 45 000 lidí s rakovinou a s dalšími nevyléčitelnými chorobami. Breuss si je jist, že tím, co živí rakovinu, jsou proteiny, a my je potřebujeme odstranit.

Vypracoval speciální stravovací režim, který trvá 42 dnů, a doporučuje pít jen čaj a jeho speciální zeleninový džus s červenou řepou jako hlavní ingrediencí. Během těch 42 dnů rakovinné buňky hladoví a hynou, zatímco vaše celkové zdraví se zlepší.

Abyste si jeho speciální džus připravili, potřebujete organickou zeleninu. Potřebujete zde uvedené:

  • Červená řepa (55%),
  • Mrkev (20%),
  • Kořen celeru (20%)
  • Brambory (3%)
  • Ředkvičky (2%)

Je třeba prostě ty ingredience jen vložit do mixeru a všechny je dobře umixovat. To stačí, jste připraveni začít s léčbou.

Jen pamatujte, s konzumací tohoto džusu to nepřehánějte, pijte ho jen tolik, kolik vaše tělo vyžaduje.

V červené řepě je hojnost antioxidantů, vitaminů C, B1, B2, B6, kyseliny listové a kyseliny pantothenové i minerálů – draslíku, fosforu, hořčíku, vápníku, sodíku, železa, zinku, červená řepa je prostě považována za jednu ze zdraví nejprospěšnějších zelenin. Červená barva v této řepě pochází z purpurových pigmentů známých jako betakyaniny. 

Četné studie potvrdily, že červená řepa je při léčení leukemie a rakoviny extrémně prospěšná.

V té řepě je v první řadě hojnost betatainů, což jsou aminokyseliny s výraznými protirakovinnými vlastnostmi. Navíc je to silný protizánětlivý, antioxidační a detoxikační působek. Studie potvrzují, že betainy ničí buňky v rakovinných tkáních.

Červenou řepu lze použít k léčení mnoha typů rakoviny a zjištění jedné studie odhalila, že 100% subjektů trpících rakovinou na léčbu touto řepou reagovalo pozitivně.

Je prospěšná těhotným ženám, protože obsahuje vysokou koncentraci kyseliny listové. Posiluje funkci jater a žlučníku, je prevencí proti zácpě. Pomáhá při bolesti hlavy, bolestech zubů, úplavici, problémech s kostmi, kožních potížích a s menstruačními bolestmi. Je to skutečně universální medicínská rostlin, která by měla být nepostradatelnou součástí všech diet.

Zdroj: cancerremedies.net